ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χάσταγκ

0

Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας, δυο σπεσιαλίστες στο είδος του stand up comedy, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν την «double bill» παράσταση stand up comedy και μουσικής κωμωδίας με τον τίτλο «Χάσταγκ»! Μετά τις sold out εμφανίσεις τους τον περασμένο χειμώνα, έρχονται στην Κρήτη με την επιτυχημένη συνταγή τους, που τελειώνει με μια μουσικοκωμική σύμπραξη-έκπληξη!

Παλιότερα και νεότερα κείμενα, μουσική κωμωδία, σύντομα και μεγαλύτερα αστεία παρελαύνουν επί σκηνής σε αυτή τη μοναδική παράσταση! Θα είναι «χάσταγκ» τέλεια!

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, μουσικός και stand up comedian, ασχολείται με την κωμωδία εδώ από το 2012, έχει μέχρι στιγμής δύο σόλο παραστάσεις στο ενεργητικό του («musicomedy» και «τουρλού») με πέντε αστέρια στις κριτικές του Αθηνοράματος, συμμετοχές σε όλα τα εγχώρια φεστιβάλ κωμωδίας και sold out παραστάσεις στην Αθήνα, την επαρχία και το εξωτερικό.

Ο Ζήσης Ρούμπος, ηθοποιός/stand up comedian, πέρα από το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ασχολείται με το stand up από το 2006. Το 2016 παρουσίασε την πρώτη του σόλο παράσταση «ΠΟΖΑ ΜΗΔΕΝ». Δεν έχει ιδέα πόσα αστέρια έχει πάρει στο Αθηνόραμα, ελπίζει έξι. Φέτος, συμμετέχει στην κωμική εκπομπή «Απόψε μόνο».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ», την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ώρα 21.00.

Τιμή εισιτηρίου: 12 € (προπώληση καθημερινά από το ταμείο του κινηματογράφου και από το viva.gr - περιορισμένος αριθμός θέσεων), διάρκεια: 100'.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ