ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαθήματα Θεάτρου με το Βαγγέλη Λιοδάκη

0

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε για 2η συνεχή χρονιά στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βαγγέλη Λιοδάκη, που ξεκινούν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στο ΧΩΡΑφΙ – Κέντρο Προαγωγής Ψυχικής Υγείας & Παραστατικών Τεχνών.

Ο Βαγγέλης Λιοδάκης, είναι απόφοιτος της «Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης» του Ωδείου Αθηνών κι εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός από το 1984, με σημαντική εμπειρία στο Θέατρο (πάνω από 50 θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό), στον Κινηματογράφο, στην Τηλεόραση, στην Αφήγηση, στο Ραδιόφωνο, στη Διαφήμιση, αλλά και στην Εμψύχωση και Σκηνοθεσία Θεατρικών Ομάδων.

Τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ απευθύνονται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, σε όλους όσους θέλουν να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν βαθύτερα μέρη του εαυτού τους μέσω της Τέχνης του Θεάτρου, να βελτιώσουν τα εκφραστικά τους μέσα και να διευρύνουν τις υποκριτικές τους ικανότητες.

Στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ θα μυηθούμε βαθύτερα στην Υποκριτική Τέχνη, με εφαρμογή διαφορετικών θεατρικών μεθόδων, προσαρμοσμένες κάθε φορά στις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Στοιχεία Ορθοφωνίας, Σκηνικής Παρουσίας και Κίνησης, Αυτοσχεδιασμός, Ψυχοσωματικές διαδικασίες για το χτίσιμο του Χαρακτήρα και την εμβάθυνση στο Ρόλο, Μονόλογοι και τρόποι προσέγγισης τους, Ανακάλυψη του «θησαυρού» των κειμένων, είναι μερικά από τα θέματα στα οποία θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες.

Ο Βαγγέλης Λιοδάκης προσφέρει επίσης ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας σε υποψήφιους δραματικών σχολών.

Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 19:30, στο ΧΩΡΑφΙ, Κονδυλάκη 10, στο Ρέθυμνο.
Ανάλογα με τον αριθμό μελών της ομάδας, η διάρκεια θα είναι 3 ή 4 ώρες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Τηρώντας τους περιορισμούς που επιτάσσει η ασφάλεια όλων μας και η προστασία μας από τον Covid-19:
~ Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τα νέα μέτρα προστασίας από τον ιό και προσαρμοζόμαστε με σεβασμό, προαίρεση, προσοχή και κανένα φόβο.
~ Τα τμήματα μας είναι ολιγομελή.
- Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και την έξοδο.
- Στη διάρκεια του μαθήματος τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας.
- Δεν προσερχόμαστε στο μάθημα εάν έχουμε συμπτώματα κρυολογήματος.
~ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η κράτηση θέσης στο 6977 404 305
~ Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας!

Έναρξη: Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 στις 19:30

Κόστος: 40 ευρώ/μήνα (4 συναντήσεις)

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: τηλ. 6977 404305

Αναλυτικό Βιογραφικό του εισηγητή: http://bit.ly/2OgnL7P

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ