ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σταύρος Σταματίου στον αστερισμό της Κορνάρου!

0

Η πρώτη εκδήλωση στην Κορνάρου για το 2020 (καθυστερημένη λόγω των συνθηκών ) θα γίνει την Δευτέρα 10-8-20 στις 20:30 με καλεσμένο τον Σταύρο Σταματίου.
Είναι χαρά μας που μετά από 4 χρόνια να παρουσιάζουμε ξανά ένα φωτογράφο με τόσο σημαντικό έργο.
Το βιογραφικό του φωτογράφου
Ο Σταύρος Σταματίου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1965. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου και από το 1988 εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια διαμένει στον Δήμο Θερμαϊκού. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία.

Είναι μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, της κολεκτίβας Βαλκάνιων φωτογράφων BULB και της φωτογραφικής ομάδας Κλίκερς. Παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας με τον Τάσο Σχίζα και σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας με τον Πλάτωνα Ριβέλλη. Έχει συμμετάσχει σε workshops με τους φωτογράφους Εύα Βουτσάκη, Νίκο Οικονομόπουλο και Michael Ackerman, και σε portfolio review με τον Jacob Aue Sobol. Πρόσφατα παρακολούθησε σεμινάριο editing με τους φωτογράφους Στράτο Καλαφάτη, Πάρι Πετρίδη και Ηρακλή Παπαϊωάννου. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, ενώ φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά- έντυπα και ηλεκτρονικά- και sites. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε φωτογραφικές λέσχες και φωτογραφικές ομάδες στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 
"κάτω από το φως των αστεριών και τους ήχους των ανυποψίαστων περαστικών"

Αυτό γράφαμε στις εκδηλώσεις στη Κορνάρου πέρυσι,  απλά θα συμπληρώσουμε ότι φέτος ΠΡΕΠΕΙ να φοράμε μάσκα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ