ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ταινία "Πρωτόγονη Φωνή" κάνει πρεμιέρα στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας

0

Η ταινία Πρωτόγονη Φωνή, γυρισμένη εξ' ολοκλήρου στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, κάνει ελληνική πρεμιέρα στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας . Το τελευταίο ντοκιμαντέρ της Βίκης Αρβελάκη που μιλά για ένα μικρό χωριό της Κρήτης, γίνεται κάτοπτρο όλων των μικρών και ήσυχων χωριών με τους φιλόξενους ανθρώπους που συναντάμε σε κάθε σημείο της γης.

Η ταινία θα προβληθεί και θα διαγωνιστεί στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ιεράπετρας, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά από 1 - 8 Αυγούστου 2020, μέσα από τον ιστότοπο www.festivalierapetra.gr. Η επιλογή της ταινίας μας στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ιεράπετρας αποτελεί μια σημαντική έναρξη για την διαδρομή της. Μιας διαδρομή που θέλουμε να ξεκινά από την Κρήτη, όπως και η ιστορία που αφηγείται το ντοκιμαντέρ.

Πρωτόγονη Φωνή | Περίληψη

 Ένα μικρό χωριό διοργανώνει το Μουσικό Διδασκαλείο, βαθιά στην ενδοχώρα της Kρήτης. Εκεί ο Fady, ένας ταξιδιώτης του κόσμου, ανακαλύπτει τους ήχους της λύρας. Η δυνατότητα του ανθρώπου να υπερβεί την ταυτότητά και την καταγωγή του, συντελούνταν πάντα μέ την ίδια πανίσχυρη γλώσσα επικοινωνίας. Tην μουσική.

 

Σκηνοθεσία : Βίκη Αρβελάκη

Διεύθυνση Φωτογραφίας : Σταύρος Παπαδημητρίου | Γιώργος Δαράκης

Διέυθυνση Πραγωγής : Χρύσα Καπαγιωρίδου

Βοηθός Παραγωγής : Νικολέττα Φιλίππου

Παραγωγή : Cyclos film

Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέρωνα

Ευγενικοί χορηγοί : ΑΝΕΚ LINES  | 35Ν CRETAN DISTILLERS

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ