ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η παραμυθένια κοινότητα: Διαδραστική αφήγηση παραμυθιών»

0

Το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ρεθύμνου θα είναι μαζί σας άλλη μια  Πέμπτη, για να απολαύσουμε  ένα ακόμη ενδιαφέρον παραμύθι «Το αγόρι και το ονειροσέντονο» της Jenny Koralek από τις εκδόσεις Ποταμός.
«Ήταν κάποτε ένα αγόρι που ετοιμαζόταν να πάει να επισκεφθεί τη γιαγιά του όταν σκόνταψε πάνω στο ονειροσέντονο του και το έσκισε…»
 Ένα μικρό αγόρι έρχεται αντιμέτωπο με τους φόβους του… αλλά  με την καθοδήγηση της γιαγιάς του μαθαίνει τι σημαίνει στ΄ αλήθεια να έχεις θάρρος και πως μπορείς να το βρεις, όταν χρειαστεί….
Ποιος είναι ο χειρότερός μας φόβος; Ο φόβος μας προστατεύει ή καμία φορά μας ακινητοποιεί; Τι σημαίνει θάρρος; Είναι η έλλειψη του φόβου ή το «αγκάλιασμά» του; Μήπως τελικά θάρρος είναι η πίστη στις δυνάμεις και τα όνειρα μας;  Μήπως τελικά όλοι είμαστε πολύ πιο γενναίοι απ’ όσο νομίζουμε; Τι θα έδινε σε εσάς δύναμη να βρείτε το θάρρος που χρειάζεστε  για να αντιμετωπίσετε αυτά που σας φοβίζουν;
Σας περιμένουμε και αυτή την Πέμπτη 14/05/2020 στη σελίδα μας στο Facebook να απολαύσουμε την αφήγηση του παραμυθιού με την κ. Μαρία Ζαχαράκη, εμψυχώτρια της Θεατρικής Ομάδας του Κέντρου και να μοιραστούμε μαζί σας ιδέες και απόψεις για το φόβο και τα όνειρα !!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ