ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα - Η πρόγνωση του Μανώλη Λέκκα

0

Με βοριάδες και υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Μανόλη Λέκκα.

Ο μετεωρολόγος μιλώντας στον αέρα της εκπομπής του Μανόλη Αργυράκη, αναφέρθηκε στα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν την Μεγάλη Εβδομάδα στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα:

Για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (29/04)  αναμένεται κατά τόπους η εκδήλωση παροδικής βροχόπτωσης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 έως 4 μποφόρ και στα νότια από 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Μεγάλη Τρίτη (30/04) θα επικρατήσουν στην Κρήτη παρόμοια καιρικά φαινομένα με αυτά της Μεγάλης Δευτέρας.

Βελτιώνεται το σκηνικό του καιρού την Μεγάλη Τεταρτη (01/05) καθώς οι θερμοκρασίες θα παρουσιάσουν αύξηση ωστόσο οι βόρειοι άνεμοι παραμένουν οι οποίοι θα αρχίσουν να εξασθενούν τις μεσημβρινές ώρες.

Η πρόγνωση για την Μεγάλη Πέμπτη (02/05) προβλέπει αύξηση της θερμοκρασίας με αυτή να κυμαίνεται στους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από 5 έως 6 μποφόρ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή (03/05) ο υδράργυρος θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Όπως σημείωσε ο Μανόλης Λέκκας, ''δεν υπάρχει ακόμη συγκεκκριμένη κατεύθυνση για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ωστόσο τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά δεδομένα δείχνουν υψηλές θερμοκρασίες και ιδιαίτερα καλό κλίμα''.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ