ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

«Σαρώνει» μονάδες και φυλάκια των Ε.Δ., ο Νίκος Χαρδαλιάς – Η επίσκεψη στην Κρήτη

0

Από την Μακεδονία μέχρι την Γαύδο ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέπτεται σχηματισμούς, μονάδες και φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας  Νικόλαος Χαρδαλιάς, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, μετέβη στην Περιοχή Ευθύνης του Γ΄ Σώματος Στρατού, στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου επισκέφθηκε τις έδρες Σχηματισμών, Στρατιωτικών Σχολών και Υπηρεσιών του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, ολοκλήρωσε τον κύκλο επισκέψεων του σε Σχηματισμούς, Υπηρεσίες και Μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας στις Περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας, μετέβη στις έδρες των 350 Πτέρυγας Κατευθυνόμενων Βλημάτων στην Αεροπορική Βάση «ΣΕΔΕΣ», 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στη Νέα Σάντα, 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών και Κέντρου Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα, 111 Πτέρυγας Μάχης στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας και 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας.


Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, επισκέφθηκε ττην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Την Κυριακή 16 επισκέφθηκε  έδρες Σχηματισμών, Υπηρεσιών, Μονάδων και Επιτηρητικών Φυλακίων των Ενόπλων Δυνάμεων σε Περιφέρεια Ηπείρου, Διαπόντιους Νήσους.

Ακολουθούν επισκέψεις σε Άκτιο και Καλαμάτα, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας θα επισκεφθεί το το Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΓΑΥΔΟΥ».

Το απόγευμα της Δευτέρας  το εμβολιαστικό κέντρο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Το πρωί της Τρίτης θα επισκεθεί κατά σειρά τον Ναύσταθμο Κρήτης στην Σούδα, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής στο Μαράθι, την 5η Ταξιαρχία πεζικού στον Βλητέ και το μεσημέρι την 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι Ηρακλείου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ