ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ζωνιανά: Η καταδρομική επιχείρηση που ξύπνησε μνήμες του 2007 – Τι βρήκαν οι πάνοπλοι αστυνομικοί

0

Μία αστυνομική επιχείρηση που θύμισε αυτή του 2007 στα Ζωνιανά οπότε και δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί με τζιπάκια από όλη την Κρήτη είχαν κάνει έφοδο στο χωριό για υπόθεση ναρκωτικών, έγινε το πρωί της Πέμπτης (25//1) πάλι στα Ζωνιανά.

Αστυνομικοί από το σύνολο των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου υπό τον συντονισμό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, την ΕΚΑΜ Κρήτης αλλά και αστυνομικοί από το Ηράκλειο, αιφνιδίασαν τους πάντες στο χωριό αφού ο αριθμός τους ξεπερνούσε κατά πολύ τους 50.

Αιτία της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης ήταν μία ζωοκλοπή που έγινε πριν από ένα μήνα από τον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου όπου είχαν κλαπεί περίπου 120 ζώα.

Κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων που έγιναν από τους πάνοπλους αστυνομικούς, βρέθηκε σε μαντρί, ελάχιστα χιλιόμετρα έξω από το χωριό, ένα μεγάλο μέρος των κλεμμένων ζώων από τον Αγιο Βασίλειο με τον ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου να μην μπορεί να δικαιολογήσει την ύπαρξή τους κι έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti πρόκειται για έναν άνδρα άνω των 65 ετών ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον τρεις ακόμα άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο.

Τα κλεμμένα ζώα αναγνωρίστηκαν και από τον παθόντα.

ekriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ