ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: "Αυτοί κλέβουν, εμείς τους πιάνουμε και πάλι από την αρχή..."

0

Δεδομένο είναι πλέον ότι καθημερινά στο ημερήσιο δελτίο της Αστυνομίας θα υπάρχει και από μία υπόθεση κλοπής ή διάρρηξης και όλο αυτό μοιάζει με ένα παιχνιδάκι ανάμεσα στους κλέφτες/διαρρήκτες και τους αστυνομικούς. Οι πρώτοι κλέβουν, οι δεύτεροι εξιχνιάζουν και σε αρκετές περιπτώσεις τους εντοπίζουν άμεσα.

Οι κλοπές στην Κρήτη απασχολούν κάθε μέρα τις Αρχές, από το πρωί έως το βράδυ μιας και οι επιτήδειοι αναζητούν τον εύκολο τρόπο προκειμένου είτε να βγάλουν χρήματα είτε να αποκτήσουν κάτι ακριβό ώστε στη συνέχεια να το πουλήσουν.

Πιο πρόσφατες οι τρεις περιπτώσεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο όπου η Αστυνομία συνέλαβε συνολικά τρία άτομα.

Στο Ηράκλειο και σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, μία 68χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι άγνωστα άτομα μπήκαν στο σπίτι της και της αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, αφού αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη δύο ατόμων και να τα συλλάβουν για την κλοπή. Πρόκειται για έναν 23χρονο και για μία 18χρονη Ελληνίδα οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών το προηγούμενο 24ωρο.

Στο Ρέθυμνο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, συνέλαβαν έναν 41χρονο Έλληνα ο οποίος είχε αφαιρέσει από σπίτι, ηλεκτρικό εργαλείο αξίας 100 ευρώ. Αφού τον συνέλαβαν, από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε πραγματοποιήσει ακόμα δύο κλοπές από σπίτια της ευρύτερης περιοχής.

Αξιωματικός από Υποδιεύθυνση Ασφάλειας στην Κρήτη σχολίασε στο ekriti πως "μπορεί οι κλοπές να είναι καθημερινό φαινόμενο ωστόσο και οι εξιχνιάσεις είναι επίσης καθημερινές. Όλο αυτό που γίνεται θα μπορούσε να το παρομοιάσει κανείς ως ένα κυνήγι ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους κλέφτες. Αυτοί κλέβουν, εμείς τους πιάνουμε και πάλι από την αρχή..." ήταν το σχόλιο του.

ekriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ