ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Συνεχίζεται η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας

0

Με καταθέσεις μαρτύρων - ιατρών που βρέθηκαν στο πλάι της μικρής Μελίνας Παρασκάκη τις τελευταίες ώρες, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή συνεχίστηκε σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η δίκη για την υπόθεση της 4χρονης, η οποία είχε χαθεί στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015, μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στην οποία είχε υποβληθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Με αλλεπάλληλες ερωτήσεις, η έδρα, ο εισαγγελέας αλλά και ο συνήγοροι προσπάθησαν να φωτίσουν τις τραγικές στιγμές και να πάρουν απαντήσεις για το πώς το άτυχο κοριτσάκι δεν τα κατάφερε σε ένα χειρουργείο ρουτίνας.

Εντύπωση πάντως, προκαλεί το γεγονός πως η υπεράσπιση της κατηγορίας υπέβαλε ερωτήσεις που κατατείνουν στη θεμελίωση και άλλων πέραν των αναφερομένων στο κατηγορητήριο περιστατικών, γεγονός που δείχνει ίσως την πρόθεσή της για διεύρυνση του κατηγορητηρίου.

Η δίκη διεκόπη για τις 26 Νοεμβρίου με τις καταθέσεις της ιατροδικαστού και Τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Παρασκάκη, αλλά και την απολογία της κατηγορουμένης να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


nearkiti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ