ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε και Ματαραγκάσι η Δόξα Πλατανέ

0

Η ανακοίνωση:

«Η Δόξα Πλατανέ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Ματαραγκάσι.

Μία σπουδαία προσθήκη πραγματοποίησε η ομάδα μας, η οποία ενισχύθηκε με ποιότητα και εμπειρία στη μεσοεπιθετική της γραμμή, αποκτώντας έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Ο Ντέιβιντ Ματαραγκάσι είναι 31 ετών (γεν. 4/3/1991), αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της ΕΑΡ 2000 και στο ανδρικό τμήμα αγωνίστηκε με τον Ρεθυμνιακό το 2007. Έκτοτε αγωνίστηκε σε ΠΕΡ (Δ’ Εθνική), Ψηλορείτη (πήρε το πρωτάθλημα του 2013), Bylis (Α’ Εθνική Αλβανίας), ΑΕΜ, Επισκοπή, Ερμή Ζωνιανών και Άρη Ρεθύμνου.

Η Δόξα Πλατανέ καλωσορίζει τον Ντέιβιντ Ματαραγκάσι στην οικογένεια της και του εύχεται υγεία, πολλά γκολ και επιτυχίες».

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣΙ: «ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας της Δόξας, ο Ντέβιντ Ματαραγκάσι δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Δόξας Πλατανέ, όπου συναντώ πολλούς φίλους, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εκτός γηπέδου. Στόχος είναι να βοηθήσουμε τη Δόξα Πλατανέ να πρωταγωνιστήσει και πάλι και να είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ