ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανέωσε και ο Δελήμπασης με την Δόξα Πλατανέ

0

Η ανακοίνωση:

Η Δόξα Πλατανέ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας, Στέλιο Δελήμπαση.

Τα λόγια είναι περιττά για την ποδοσφαιρική διαδρομή και την εμπειρία του… δικού μας παιδιού, Στέλιου Δελήμπαση. Ο 35χρονος μέσος επέστρεψε πέρυσι στην οικογένεια μας, προσφέροντας τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις παραστάσεις του, βοηθώντας σε μέγιστο βαθμό στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ. Άλλωστε, η νέα εποχή της Δόξας Πλατανέ θέλει τον Στέλιο Δελήμπαση ως αναπόσπαστο κομμάτι της, όντας έτοιμος να γράψει… τον πρόλογο στη νέα «σελίδα» της ιστορίας της. Εκτός από αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας θα έχει και τον ρόλο του Υπευθύνου της Ακαδημίας που θα δημιουργηθεί ξανά και θα έχει «στέγη» το νέο γήπεδο που κατασκευάζεται στον Τσεσμέ.

Η Δόξα Πλατανέ εύχεται υγεία και καλή δύναμη στον Στέλιο Δελήμπαση. Η παρουσία του… στην επόμενη μέρα της ομάδας μας αποτελεί τιμή για όλους μας και τον ευχαριστούμε θερμά.

Σ. ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ: «ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΥΣΙ»

Ο αρχηγός μας, Στέλιος Δελήμπασης, μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μας, αναφέροντας:

«Η ομάδα δείχνει τη διάθεση να ενισχυθεί με παιδιά με ποιότητα, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συμπαίκτες μου την περσινή σεζόν. Θεωρώ υποχρέωση μου να βοηθήσω και να σταθώ δίπλα στην ομάδα μου και τους στόχους που έχει θέσει».

Παράλληλα, εκτός από τη θέση του εντός αγωνιστικών χώρων, θα έχει τον ρόλο και του Υπευθύνου της Ακαδημίας στην Δόξα Πλατανέ, σημειώνοντας πως η επαναδημιουργία της ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέστρεψε πέρυσι, ενώ τόνισε τα οφέλη της.

«Μετά από πολλά χρόνια ξεκινούν οι ακαδημίες της Δόξας Πλατανέ. Αυτός ήταν ο αρχικός στόχος και της Διοίκησης και δικός μου, καθώς τα νέα παιδιά και η καθοδήγηση τους ήταν από τους λόγους που επέστρεψα στην ομάδα πέρυσι. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το χρειάζεται η ομάδα όπως και κάθε ομάδα. Υπάρχει μεγάλη δυναμική στην περιοχή, σε συνδυασμό με τα πολλά παιδιά και το γήπεδο που κατασκευάζεται στον Τσεσμέ. Το μέλλον κάθε σωματείου είναι τα νέα παιδιά και με τη σωστή καθοδήγηση μπορούν να βγουν στην κοινωνία πρώτα σωστοί άνθρωποι και μετά αθλητές-ποδοσφαιριστές. Τα πιο πολλά παιδιά στην περιοχή έχουν την ανάγκη να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, ο οποίος μπορεί να σου δώσει τη σωστή κατεύθυνση στη ζωή σου. Η ευθύνη είναι μεγάλη για εμένα και θεωρώ πως με την εμπειρία μου και τις παραστάσεις που έχω μέσα από τον χώρο του ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια, θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σταδιακά σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ