ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεθυμνιακός: "Ο Ντεμίρι αθέτησε τον λόγο του"

0

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι είχε επέλθει προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή αλλά εκείνος αθέτησε τον λόγο του, και ανακοινώθηκε λίγες μέρες αργότερα από έτερο σωματείο ( Άρης Ρεθύμνου).

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. προς ενημέρωση των φίλων της ομάδας και φυσικά των ΜΜΕ για την ακύρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή ΝΤΕΜΙΡΙ ΠΑΟΛΟ τονίζει ότι σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Πρόεδρο της ομάδας Κωνσταντίνο Παπαδάκη, τον ταμία Ανδρέα Τζαγκαράκη, το μέλος Νικόλαο Τσουπάκη και τον βοηθό προπονητή Νίκο Δασκαλάκη, με τον ποδοσφαιριστή, την Δευτέρα 13/6, είχε επέλθει ολική συμφωνία για την ένταξη του στο δυναμικό της ομάδας μας, γεγονός που ανακοινώθηκε επίσημα μια ημέρα μετά. Προς έκπληξη μας όμως 3 ημέρες μετά την ανακοίνωση μας και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 17/6 διαπιστώσαμε ότι ο ποδοσφαιριστής Ντεμίρι Πάολο αθετώντας την μεταξύ μας συμφωνία ανακοινώνεται από έτερο σωματείο (Άρης Ρεθύμνου) και μάλιστα με την εκτός ελαχίστων αλλαγών (copy paste) χρήση της προ τριών ημερών δικής μας επίσημης ανακοίνωσης !!!!!! Αποδεικτικό στοιχείο της αθέτησης συμφωνίας από πλευράς του παίκτη, αποτελούν τα μηνύματα «συγνώμης» που εστάλησαν από τον ίδιο στην συσκευή του κινητού τηλεφώνου του Προέδρου της ομάδας μας Κωνσταντίνου Παπαδάκη και είναι διαθέσιμα προς επιβεβαίωση του συμβάντος. 

Δυστυχώς στην εποχή μας υπάρχουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως ο Ντεμίρι Πάολο που μπορεί να εκφράζουν την επιθυμία να ενταχθούν σε μια ομάδα, να καταλήγουν σε συμφωνία με τα πιο έμπιστα μέλη της διοίκησης της και στην συνέχεια να αλλάζουν αποφάσεις υπό την επήρεια άλλων «δέλεαρ» και καταστάσεων. 

Ως κατά γενική ομολογία και αναγνώριση από τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Ρεθύμνου της αξιοπιστίας που μας διακρίνει στις συμφωνίες που πραγματοποιούμε με τις εκάστοτε τεχνικές ηγεσίες αλλά και τους ποδοσφαιριστές, χαρακτηρίζουμε ενέργειες όπως αυτή του ποδοσφαιριστή Ντεμίρι Πάολο ως απαράδεκτες, καθώς αποτελούν έλλειψη σεβασμού προς την ιστορία του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. και την προσφορά των ανθρώπων που απαρτίζουν το Δ.Σ. της ομάδας μας και με τους οποίους είχε έλθει σε συμφωνία, στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Καταλήγοντας θέλουμε να ενημερώσουμε άπαντες ότι βάση της ηθικής που διακρίνει τα μέλη του Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. , ζητήσαμε και λάβαμε από την πρώην ομάδα του ποδοσφαιριστή Ντεμίρι Πάολο, Ασή Γωνιά, την σχετική άδεια, για την έναρξη των διαπραγματεύσεων μαζί του, πριν προχωρήσουμε σε αυτές. Γιατί σύμφωνα με την φιλοσοφία που ακολουθεί πάντα ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο., μόνο με την ηθική μπορεί να προχωρήσει το ποδόσφαιρο στην επόμενη ημέρα».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ