ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος ο Σταγάκης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΡ

0

Ο πρώην πρόεδρος της πειθαρχικής της ΕΠΣΡ, ευχαρίστησε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ευχήθηκε το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή να ζήσει ξανά τις παλιές ένδοξες μέρες του παρελθόντος. 

Η επιστολή:

«Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφαση μου να αποχωρήσω από τη θέση του Προέδρου της Πειθαρχικής Επιτροπής.  

Φέτος συμπληρώνονται 8 χρόνια από τότε που ανέλαβα εθελοντικά το δύσκολο έργο της απονομής της αθλητικής δικαιοσύνης στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του τόπου μας. Ενός έργου που θέλω να  γνωρίζετε πως κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να το διεκπεραιώσω προσηλωμένος στο γράμμα του αθλητικού νόμου και στην απονομή δικαιοσύνης με αντικειμενικότητα, ισονομία, διαφάνεια και αμεροληψία.  

Μολαταύτα, θεωρώ πως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ήρθε η ώρα να παραδώσω πλέον τη σκυτάλη. Οι δυσκολίες και οι παθογένειες που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι πολλές και απαιτείται αποφασιστικότητα και γενναίες πρωτοβουλίες για να μπορέσει να ανακοπεί η συνεχόμενα καθοδική πορεία.  

Με την ευχή το Ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο να καταφέρει κάποια στιγμή να ξαναζήσει τις ένδοξες ημέρες του παρελθόντος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους και εκείνες που διετέλεσαν μέλη της πειθαρχικής επιτροπής αυτά τα χρόνια, τα διατελέσαντα μέλη και τις διοικήσεις της ΕΠΣΡ, τους υπαλλήλους της Ένωσης, τους αξιωματούχους των αγώνων καθώς και όλες τις ομάδες, τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές του Ρεθύμνου για αυτό το όμορφο ταξίδι. 

Καλή συνέχεια στο έργο σας.

Με ειλικρινή εκτίμηση,

Εμμανουήλ Σταγάκης

Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ