ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναγιώτης Καραντάθας στις ακαδημίες της Επισκοπής

0

Η ανακοίνωση: 

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Παναγιώτη Καραντάθα. Ο Παναγιώτης Καραντάθας έχει γεννηθεί στις 6/4/1967 και είναι τεχνικός με δίπλωμα UEFA B’ ενώ είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα (καθηγητής φυσικής αγωγής). 
Ο νέος προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου μας εργάστηκε για πάνω από μία 15ετία στις αντίστοιχες του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου αλλά και στην ομάδα που βρισκόταν υπό τη σκέπη του, τον ΑΟΝ Κεραυνό, έχοντας αναδείξει πολλούς ποδοσφαιριστές.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές επιτυχίες”.

Π. Καραντάθας: “Οφείλουμε να χτίσουμε τον κορμό της Επισκοπής”
Ο κ. Καραντάθας μίλησε επί της βάσης την οποία θα ακολουθήσει ο ίδιος μαζί με τους συναδέλφους του προκειμένου η Επισκοπή να ατενίζει το μέλλον της, εγγύς και απώτερο, με αισιοδοξία…
‘”Η Επισκοπή είναι ένας σύλλογος που δεν είναι δυνατόν να μην έχει βάση, και βάση είναι οι ακαδημίες της. Είναι πράγματι μια ακαδημία που λειτουργεί με ιδιαίτερο τρόπο. Ένα κομμάτι της εδρεύει στην Επισκοπή και ένα άλλο στο Ρέθυμνο. 
Με τον κ. Μπάμπη Αποστολάκη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Στόχος μας είναι να επιδιώξουμε να έχει συνέχεια το οικοδόμημα της Επισκοπής.
Η Επισκοπή οφείλει να χτίσει τον βασικό της κορμό για το μέλλον και καλούμαι να συμβάλλω με την καλύτερη δυνατή προσπάθεια μαζί με τα παιδιά που θα έχουμε δίπλα μας.”

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ