ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ένωση Γονέων Δήμου Ρεθύμνου: Απομονώνουμε κάθε φασιστική φωνή στα σχολεία και τις γειτονιές μας

0

Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ρεθύμνου καταδικάζει το επεισόδιο φασιστικής βίας από μαθητή σχολείου, σε συνέργεια με συμμαθητές του, εις βάρος μαθητών συστεγαζόμενου σχολείου στην πόλη του Ρεθύμνου.

Ως γονείς έχουμε χρέος να μην επιτρέψουμε το δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας να βρει ξανά χώρο στα σχολεία και στις γειτονιές μας. Η σχολική κοινότητα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ασπίδα προστασίας ενάντια στο φασισμό.

Ρίχνουμε όλο μας το βάρος στους μαθητές και τις μαθήτριες. Στηρίζουμε τόσο τα παιδιά μας όσο και τους εκπαιδευτικούς μας στις πρωτοβουλίες τους μέσα στα σχολεία, ώστε να απομονώσουν κάθε φασιστικό μόρφωμα μέσα στους χώρους εκπαίδευσης.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ορθώσουμε το ανάστημά μας στον φασισμό, που χρησιμοποιείται από τους λίγους σαν το μακρύ χέρι του συστήματος για να εκφοβίζει και να συμπληρώνει την καταστολή απέναντι σε όσους σηκώνουν κεφάλι απέναντι στην εκμετάλλευση, στους πολέμους, την φτώχεια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ένωση Γονέων Δήμου Ρεθύμνου: Απομονώνουμε κάθε φασιστική φωνή στα σχολεία και τις γειτονιές μας

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ