Ο Σύλλογος "Δότες Ζωής" μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη Εθελοντική Αιμοδοσία, καθώς και στη δράση ενημέρωσης και εγγραφής για υποψήφιους δότες μυελού των οστών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Αυγούστου στο Ατσιπόπουλο.
Για την άψογη διεξαγωγή της δράσης στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνδιοργανωτές μας, το ανθοπωλείο "Εβενος " και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ατσιποπούλου για την εξαιρετική φιλοξενία και την πολύτιμη στήριξή του.
Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την συνεργασία στην πραγματοποίηση της αιμοδοσίας.
Ωστόσο, ως Σύλλογος οφείλουμε ένα ξεχωριστό, μεγάλο και προσωπικό «ευχαριστώ» στον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου μας και ιδιοκτήτη του "Έβενου", κ. Νίκο Κουλεντάκη, καθώς και στη σύζυγό του, Ελένη Τζωρτζινάκη. Η προσφορά τους ήταν ανεκτίμητη, καθώς αποτέλεσαν την πραγματική «ψυχή» αυτής της αιμοδοσίας. Ο Σύλλογός μας τους ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του που παραμένουν ακούραστα δίπλα μας και συνεχίζουν να μας στηρίζουν και να μας βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτέλειας.
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους ίδιους τους εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού των οστών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν το πιο πολύτιμο δώρο την ίδια τη ζωή.
Με εκτίμηση, Το Δ.Σ. του Συλλόγου "Δότες Ζωής"




