ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε Μαυρίκου η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου

0

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας προσθέτει στο ρόστερ της μία άπειρη αλλά γεμάτη ταλέντο, θέληση και με μαχητική ψυχή ποδοσφαιρίστρια, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια μας στην πρόκληση της Women’s Football League, προερχόμενη από τον Δούρειο Κυψέλης.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου καλωσορίζει στην οικογένεια της την Λίντα – Αγάπη Μαυρίκου και της εύχεται μία σεζόν με υγεία, εξέλιξη και επιτυχίες.

Λ. ΜΑΥΡΙΚΟΥ: «ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ»
Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Αστέρα Ρεθύμνου, η νεαρή παίκτρια τόνισε πως αποτελούσε όνειρο να αγωνιστεί σε μία ομάδα που ανήκει στην Women’s Football League, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν. «Μου είναι δύσκολο να περιγράψω με λέξεις το πως νιώθω. Πάντα αποτελούσε όνειρο για εμένα να αγωνιστώ σε μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που βρίσκεται στην Women’s Football League. Νιώθω πολύ τυχερή που ο Αστέρας μου δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσω το όνειρο μου, να αποτελέσω μέλος μιας τόσο δεμένης ομάδας με αγάπη και σεβασμό για το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό. Όσοι με έχουν δει μέσα στο γήπεδο θαυμάζουν την αγωνιστικότητα μου, την μαχητική ψυχή και το πείσμα μου. Μου αρέσει να κερδίζω και πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να το πετύχω τον στόχο μου. Δεν πιστεύω πως χάνει αυτός που μένει πίσω στο σκορ, αλλά αυτός που δεν προσπαθεί. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τους ανθρώπους του Αστέρα για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια δυναμική σεζόν εξέλιξης!».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ