ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύκολη επικράτηση για το Μελιδόνι κόντρα στον ΟΦΑ

0

Ο αγώνας:

 Το σκορ άνοιξε από νωρίς για τον Τάλω μόλις στο 7′ μετά από κόρνερ και αδράνεια στο πρώτο δοκάρι άθελα του ο Ιάσονας Σκουλούδης την έσπρωξε στα δίχτυα του ΟΦΑ. 

Ο Τάλως βγήκε στο 40ο λεπτό στην αντεπίθεση, η μπαλιά έφτασε στον Χαριτάκη ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2. 

Αντεπίθεση στο 43' για το Μελιδόνι,  ο Σωπασής  πήρε την μπάλα και με ωραίο σουτ διαμόρφωσετο 0-3που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου ο Παπαδομανωλάκης σκόραρε μετά από ασίστ του Σωπασή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπαιριαμάι πρόσθεσε το όνομα του στον πίνακα με τους σκόρερς.

Στη συνέχεια ο ΟΦΑ έμεινε με 9 παίκτες και ο Τάλως συνέχισε να σκοράρει με τον Ψωμά, ο οποίος πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα μετά από την ασταθή επέμβαση του Σκουλούδη, και τον Χαριτάκη στο 86′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Ο.Φ.Α (Μιχάλης Τριχάκης) Ι. Σκουλούδης, Σ. Βαβουράκης (Β. Δραμιτινός 86′), Γ. Γιαπετζάκης, Ν. Κολυβάκης, Γ. Γασπαράκης, Η. Τριχάκης, Β. Τσόλας (Α. Κόντη 86′), Τ. Μίκα( Μ. Έρλιντ 38′), Δ. Φίτσιος (Μ. Τσιχλής 55′), Χ. Κοσμίδης, Κολυβάκης Ι (Γ. Βογιατζάκης 45′).

Τάλως Μελιδονίου (Τζαγκαράκης Λ. ): Σ. Βογιατζάκη (Μ.Κανακάκης 86′), Ε. Σωπασής,Ν. Βασσάκης, I. Μαρής (Ψωμάς Αχ. 55′), Δ. Κλειδής, Μπαιριαμάι, Μ.Παπαδομανωλάκης (Γ. Μπρέγκασι 55′), Γ. Χαριτάκης, Γ. Σταρρας, Σ. Σκαράκης. Κουκλάκης 45′).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ