ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμειναν στην ισοπαλία Σπήλι και Δόξα Πλατανέ

0

Αναλυτικά τι αναφέρει η Δόξα Πλατανέ: 

"Σε ένα μέτριο ματς με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν, η ομάδα μας κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ, έπειτα από το 0-0 επί του Σπηλίου εκτός έδρας.
Η Δόξα Πλατανέ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στην πρεμιέρα της, με την ισοπαλία να αποτελεί μία θετική αρχή στη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση ήταν «φτωχή» σε δημιουργία φάσεων και στις δύο εστίες, με την ομάδα μας, όμως, να σημειώνει γκολ στο 40ό λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στέλιου Δελήμπαση, με τον διαιτητή κ. Δασκαλομαρκάκη να το ακυρώνει, επικαλούμενος πως ποδοσφαιριστής μας βρισκόταν κοντά στο τείχος.
Από κει και πέρα, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να είναι πανέτοιμη στον επόμενο πρώτο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών" (16/10 – 16.00).
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δασκαλομαρκάκης, Ν. Σαρής, Χονδρογιάννης.
ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μ. Δεληγιαννάκης): Πολιουδάκης, Σκαλιδάκης (60’ Ανυφαντάκης), Βαρδουνιώτης (75’ Παλάσσης), Μιχελιδάκης, Μαγιάφας, Κοσκινάς (46’ Λάριος), Θωμάκος (60’ Δελήμπασης Α.), Ξενοκαλάκης, Καργάκης, Δελήμπασης Στ., Μαγάκης.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας μας, Μιχάλης Δεληγιαννάκης, μίλησε για το παιχνίδι της πρεμιέρας, τονίζοντας: «Η εικόνα μας στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν σχετικά μέτρια, ενώ και το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό. Δημιουργήθηκαν λίγες φάσεις, ενώ μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα με βάση τις ελλείψεις που είχαμε. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και για τις δύο ομάδες».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ