ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με άρωμα Super League 2 για την Επισκοπή

0

Το ματς:

Στο 11′ το σουτ του Χατζησάββα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Καλογεράκη.

Στο 32′ η σέντρα-σουτ του Λουμπάκη πέρασε λίγο έξω.
Στο 45’+ η ωραία κίνηση και το σουτ του Ντεμέτριους από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Δήμιζας.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας όταν στο 48′ ο Σταθόπουλος έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Νοικοκυράκη που πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Δήμιζας.
Στο 49′ ο Ηρόδοτος απάντησε με το μακρινό σουτ του Χατζησάββα που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 54′ από το πλασαριστό φάουλ του Ντεμέτριους στον Θαρσίσιο, ο τελευταίος έκανε ένα δυνατό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Δήμιζας.

ΓΚΟΟΟΟΟΟ! 0-1: Στο 77′ η ομάδα μας έπαιξε έξυπνα, γύρισε με ηρεμία τη μπάλα έξω από την αντίπαλη περιοχή και από τη σέντρα του Νοικοκυράκη, ο Σουμπασάκης σε θέση κρυφού σέντερ-φορ με προβολή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-2: Στο 84′ από την εξαιρετική πάσα του Πολυχρόνη, ο Θαρσίσιο κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και εκείνος με άψογο ψιλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας.

Στο 89′ το δυνατό σουτ του Στέφανου Πέτρου μπλόκαρε ο Δήμιζας.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Τάτσης): Δήμιζας, Κόρταμ, Λουμπάκης, Ρουσσάκης, Μπολάκης, Καντέ (14′ λ.τ. Αργκιλέσι), Αρναούτογλου, Γκίνη, Βρεττός, Κοιλιάρας, Χατζησάββας.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (86′ Τσάβος), Τασιούλης, Γκονζάλβες, Μπαρμπόσα, Γκουέντες (82′ Πέτρου), Πολυχρόνης (86′ Εμπόι), Ντεμέτριους (72′ Σουμπασάκης), Νοικοκυράκης (86′ Όρκας), Σταθόπουλος (72′ Γεωργούσης), Θαρσίσιο (84′ Σκόνδρας).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ