ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαριά ήττα για τον Αστέρα Ρεθύμνου

0

«Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου δεν τα κατάφερε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 5-0 από τις Αβαντίδες Χαλκίδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Τον 2ο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου, ξανά, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Οι γηπεδούχες ήταν εκείνες που επέβαλλαν τον ρυθμό τους και με 3 γκολ στο α’ ημίχρονο (13’ Μελισσού, 25’, 29’ Νεοφύτου), ουσιαστικά, «κλείδωσαν» το δεύτερο σερί τους «τρίποντο». Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι δραματικά, με τις Αβαντίδες να σκοράρουν στο 78’ (Πλυτά) και το 84’ (Λάγιου), διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας πραγματοποίησε μόλις τον 2ο αγώνα της, έχοντας και πάλι αρκετές απουσίες. Πλέον, θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία της, με το ρεπό της επόμενης εβδομάδας να της δίνει τον χρόνο να εμφανιστεί ακόμα πιο έτοιμη απέναντι στην ΑΕΚ Μεσολογγίου (31/10). Να σημειώσουμε ότι αυτό θα είναι το ματς που θα κλείσει τη σειρά των 3ών συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων, καθώς την 7η Νοεμβρίου ο Αστέρας Ρεθύμνου θα παίξει μπροστά στους φιλάθλους της (γήπεδο Σοχώρας) κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας».
Η διαιτησία: Αλαφογιάννης, Καούρας, Βασιλείου.
Τα γκολ: 13’ Μελισσού, 25’, 29’ Νεοφύτου, 78’ Πλυτά, 84’ Λάγιου.
Αβαντίδες Χαλκίδας (Ν. Κνέζεβιτς): Γιαννακούλη, Νεοφύτου (Μπαρτσακλή), Τζαφέρη (Παχάκη), Αρκούλη, Μελισσού, Πλυτά, Πύθουλα, Λάγιου, Μάκρη, Κοκοτσάκη (Μπίστα), Μπαδά (Γαγαρά).
Αστέρας Ρεθύμνου (Ν. Κυριακόπουλος): Μανουκαράκη, Νάνου, Καλλιγιάννη (84’ Κοτσίφη), Πιτσή, Κιαχίδου, Βορριά, Δρακάκη, Καραμουσαδάκη (73’ Σταγάκη), Δαφέρμου, Μανωλίτση, Καραντωνάκη (73’ Παπακωνσταντίνου).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ