ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο δίκτυο του «Soccer+» οι ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου

0

Η ανακοίνωση:

«Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Αστέρα Ρεθύμνου πρωτοπορούν για μία ακόμα φορά και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με την A&D Sports Management και το πρόγραμμα Soccer+, η οποία αποτελεί μια πρωτοποριακή εταιρία παροχής τεχνογνωσίας και πολυεπίπεδων υπηρεσιών σε όλες τις βαθμίδες των ακαδημιών (διοίκηση, προπονητές, γονείς και αθλητές), που έχει ως στόχο τη βελτιστοποίηση της οργάνωσης και της διαχείρισης των αθλητικών μονάδων, με πολλαπλά οφέλη και για τους γονείς/κηδεμόνες.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου δεν στέκεται άπραγος παρακολουθώντας την τεχνολογία και τις εξελίξεις να τον προσπερνούν, αλλά ενεργεί και πράττει, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ως ένα εργαλείο που θα συμβάλλει στην ικανοποίηση των αναγκών των αθλητών και των γονέων/κηδεμόνων και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας υπηρεσιών, σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής μας.

Οι πυλώνες του προγράμματος «Soccer+» είναι 3 και συγκεκριμένα: 1) η οργάνωση/διαχείριση κάθε αθλητικής μονάδας ποδοσφαίρου, 2) η προπονητική διαδικασία και 3) η επιχειρηματική διάδραση, δηλαδή η σύνδεση της αθλητικής μονάδας με τις τοπικές επιχειρήσεις και όχι μόνο.

Πίσω από κάθε πυλώνα υπάρχει μία υπερσύγχρονη διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία είναι δοκιμασμένη και μπορεί να αποφέρει τα ζητούμενα αποτελέσματα (GOALY, YOUCOACH, SPORTSPAD LOYALTY).

Μέσα από τις συγκεκριμένες εφαρμογές θα καταγράφονται η διδακτέα ύλη και όλα τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες κάθε αθλητή ξεχωριστά από τις προπονήσεις και τους αγώνες, με τους γονείς και τους αθλητές να μπορούν να παρακολουθούν και να ενημερώνονται για τη συνεχή εξέλιξη τους, ενώ θα ανιχνεύονται και θα παρέχονται ευκαιρίες καριέρας για τους ταλαντούχους αθλητές.

Παράλληλα, η εφαρμογή Sportspad Loyalty θα συμβάλει έμπρακτα και στο οικονομικό πορτοφόλι των γονέων/κηδεμόνων, καθώς με την απόκτηση της κάρτας και τις αγορές από συμβεβλημένες επιχειρήσεις μπορούν να ελαχιστοποιήσουν ή και να μηδενίσουν τη μηνιαία συνδρομή στις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

GOALY
Ηλεκτρονική διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης ποδοσφαιρικής μονάδας, μέσα από την οποία κάθε συντελεστής (προπονητής, ιδιοκτήτης, γονέας/κηδεμόνας αθλητή) έχει την δική του σελίδα με θέματα που άπτονται των υποχρεώσεων αλλά και των αρμοδιοτήτων του.
Η πλατφόρμα περιέχει μεταξύ άλλων ατομική καρτέλα αθλητή με όλα τα σωματομετρικά του στοιχεία, αποτελέσματα μετρήσεων και διάφορους άλλους δείκτες, ενημερώσεις, παρουσιάσεις, διαδικασίες, κανονισμούς, προγράμματα προπόνησης, εκπαιδευτικά άρθρα κτλ.

YOUCOACH
Η δημοφιλέστερη πανευρωπαϊκά προπονητική πλατφόρμα οργάνωσης προπόνησης (τη χρησιμοποιούν όλες οι Εθνικές ομάδες της Ιταλίας), ανάπτυξης γνώσεων των προπονητών και καθοδήγησης τους στις σύγχρονες μεθόδους οργάνωσης και διαχείρισης.
Μεταξύ άλλων παράγει ατομικά προγράμματα προπόνησης ανάλογα με τις δεξιότητες αλλά και τις αδυναμίες των αθλητών, πλήρεις πίνακες με στατιστικά και ατομικά χαρακτηριστικά κάθε αθλητή.

Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ

SPORTSPAD LOYALTY CARD
Ένας από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος ονομάζεται «Sportspad Loyalty Card» και με απλά λόγια είναι η κάρτα του γονέα που θα του δίνει την δυνατότητα από τις καθημερινές αγορές του σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις να ελαχιστοποιεί ή και να μηδενίζει τη μηνιαία συνδρομή του στην ακαδημία.
Είναι ένα πρόγραμμα ανταπόδοσης, που συνδυάζει την καθημερινή αγοραστική ικανότητα των μελών του, καθώς ευθυγραμμίζει τις αγορές τους προς τις επιχειρήσεις που έχουν συνεργασία, είτε τοπικά με μία μεμονωμένη αθλητική μονάδα, είτε πανελλαδικά μέσα από συνεργασία με το πρόγραμμα Soccer+.
Όλη η διαδικασία καταχωρείται ηλεκτρονικά μέσω προσωπικής σελίδας που δημιουργείται για κάθε γονέα/κηδεμόνα.
Με την απόκτηση, λοιπόν, μίας Loyalty Card:
-κερδίζετε πόντους από τις καθημερινές αγορές προϊόντων και υπηρεσιών σας.
-Μπορείτε με την εξαργύρωση των πόντων σας να μειώσετε ως και να μηδενίσετε τη μηνιαία συνδρομή στις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών σας.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ LOYALTY CARD ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
Συνεργασία με την Diahron Team που έχει έδρα στην Γερμανία και αναλαμβάνει την:
-Επιλογή ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για να δοκιμαστούν σε γερμανικές ομάδες.
-Την παραγωγή training clinics στην Γερμανία για κάθε ενδιαφερόμενο ποδοσφαιριστή.
Παράλληλα, η AZ Scholarships εξασφαλίζει στους αθλητές υποψηφίους φοιτητές την αποτελεσματικότερη προώθηση τους στα καλύτερα Πανεπιστήμια των Η.Π.Α.
Επίσης, παρέχει προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη στις οικογένειες των αθλητών, από τα πρώτα μέχρι τα τελευταία βήματα αυτής της πολύπλοκης διαδικασίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
-Κάθε παράγοντας (αθλητής, γονέας, προπονητής, τεχνικός διευθυντής, αθλητικό προσωπικό, υπεύθυνος ακαδημίας κ.ά.) που συμβάλει στη λειτουργία της ποδοσφαιρικής μονάδας έχει πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εφαρμογές.
-Οι ηλεκτρονικές εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω κινητών τηλεφώνων, tablet, laptop και desktop.
-Το κάθε μέλος των ποδοσφαιρικών μονάδων του Soccer+ θα έχει πρόσβαση σε όλα τα σημεία που μπορεί κάτι να προσφέρει και να ωφεληθεί. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται το απαραίτητο περιβάλλον ανάπτυξης για όλους τους εμπλεκόμενους αλλά κυρίως για τους νέους αθλητές».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ