ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ

0

Tο σωστό να λέγεται! Μα προπάντων, να γράφεται!Ο λόγος για το κοινωνικό πρόσωπο που δείχνει εμπράκτως και στοχευμένα, η εταιρεία ",ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ",στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου.
Με πρόσφατα παραδείγματα, αυτά της χορηγίας λεωφορείων,κατόπιν αιτήματος της διεύθυνσης, για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών δύο τάξεων του δημοτικού σχολείου Αρμένων ,με προορισμό τον Ι.Ν.Αγίου Στυλιανού Αρμένων  για την παρακολούθηση εκπαιδευτικής ομιλίας με θέμα τα 100 χρόνια απο την Μικρασιατική καταστροφή.Όπως επίσης, και η δωρεάν παραχώρηση λεωφορείων για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου.  Πλείστες παρόμοιες ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και δράσης,υλοποιούνται στο
πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος του ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ, και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, αλλά και σε κάθε μεμονωμένο συνάνθρωπο μας, που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα μετακίνησης.
Η εταιρεία πρόθυμη προσφέρει την βοήθεια της ισότιμα σε κάθε δημότη ή συλλογικότητα,και ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματα αθλητικών σωματείων ,κοινωνικών φορέων,που σκοπό έχουν την ανάπτυξη των σχέσεων αλληλεγγύης,συνεργασίας και προσφοράς στην τοπική κοινωνία.
Η συμβολή του αντιπροέδρου Γιώργη Χατζηδάκη και των εργαζομένων στο ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ, αποδεικνύει περίτρανα τα ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά που πρέπει να διαθέτει μια εταιρεία, δίνοντας το παράδειγμα και στους υπόλοιπους, να μιμηθούν και να πράξουν τα ανάλογα!
Και στο Ρέθυμνο έχουμε αποδείξει στην πράξη, τα τεράστια απόθεματα κοινωνικής αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερο ανάγκη, αλλά και στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, με κέντρο πάντα τον άνθρωπο!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ