ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Κλώνοι Γκαίμπελς. Σε Ρέθυμνο και Ουκρανία

0

«Όσο πιο τερατώδες είναι το ψέμα σου, τόσο μεγαλύτερη η εντύπωση για να εξυπηρετήσεις τους σκοπούς σου». Έλεγε ο υπεύθυνος προπαγάνδας του Γ΄Ραϊχ. Ο αδίστακτος Γιόζεφ Γκαίμπελς.  Ο Γκαιμπελισμός έμεινε ως η συνταγή της πιο άθλιας και συκοφαντικής προπαγάνδας. Κάνει θραύση στην προπαγάνδα του πολέμου.

Ο λαός μας βλέπει πως στο έδαφος της Ουκρανίας εξελίσσεται η άθλια πολεμική σύρραξη μεταξύ των δύο μεγάλων ιμπεριαλιστικών μπλόκ, για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών τους κολοσσών. Φορτώνουν τις οδυνηρές συνέπειες σε όλους τους λαούς και κυρίως τον ουκρανικό και τον ρώσικο. Η πλειοψηφία του λαού μας αρνείται να διαλέξει στρατόπεδο ληστή. Αφρίζουν τα αστικά επιτελεία. Ξέρουν ότι μεγάλο ρόλο παίζει η στάση αρχών του ΚΚΕ. Ψέμα πάνω στο ψέμα να την διαστρεβλώσουν. Τι κι αν το ΚΚΕ εδώ και 30 χρόνια έχει καταγγείλει την καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική Ρωσία; Τι κι αν από την πρώτη στιγμή οργάνωσε άμεσα συλλαλητήριο από την Ρώσικη στην Αμερικάνικη πρεσβεία; Τι κι αν μόνο αυτό αρνήθηκε να χειροκροτεί τον Ζελένσκι με τα ΑΖΟΦ του αλλά, πριν το πόλεμο ακόμη, και τις απονομές στον Πούτιν με τις δικές του φασιστικές διασυνδέσεις; Τι κι αν δημόσια αντιπαρατεθήκαμε με το ΚΚΡΟ και με το ΚΕΚΡ για την στήριξή τους στον πόλεμο της αστικής τάξης της Ρωσίας; Το χαβά τους αυτοί κι ο τοπικός μας γκαιμπελίσκος. Ρεσιτάλ ψευδολογίας το προχθεσινό λιβελογράφημά του. Το ΚΚΕ υποστηρίζει την Ρωσία. Γιατί; Μα γιατί δεν γίνεται φερέφωνο των αμερικανονατοϊκών φονιάδων των λαών. Το ΚΚΕ!!!

Σε ένα πόλεμο μεταξύ των δύο μεγάλων ληστών για το μοίρασμα της λείας των λαών το ΚΚΕ είναι ενάντια και στους δύο. Με το δίκιο των λαών. Σε αυτό το στρατόπεδο, η αστική τάξη της Ελλάδας, κάνει το πρωτοπαλίκαρο για να συμμετέχει στη μοιρασιά της λείας. Να κάνει τις δικές της αρπαχτές, με πρώτους και καλύτερους τους εφοπλιστές. Ο λαός πληρώνει το μάρμαρο και οικονομικά και με την χώρα ξέφραγο αμπέλι και με τα οπλικά συστήματα να φεύγουν από τη χώρα και με τους σοβαρούς κινδύνους να τον ρίξουν στην πολεμική κρεατομηχανή. Το ΚΚΕ τα ξεσκεπάζει όλα αυτά. Έχει την τιμητική του στον γκαιμπελισμό τους για να αιχμαλωτίσουν τον λαό μας κάτω από ξένη σημαία.

Πριν λίγες μέρες η Ουκρανική βουλή με συντριπτική πλειοψηφία (234 ναι 9 όχι) καθαίρεσε την Λουντμίλα Ντενίσοβα υπουργό ανθρωπίνων δικαιωμάτων (υπουργό προπαγάνδας δηλαδή). Ήταν αυτή που διοχέτευε στα δυτικά ΜΜΕ όλες τις «ειδήσεις» για σφαγές αμάχων στην Μπούτσα, για ομαδικούς τάφους και κινητά κρεματόρια , για ανατιναγμένα μαιευτήρια. Ο λόγος; «Προωθούσε ψέματα και κατασκευασμένες ειδήσεις, που δεν υποστηρίζονταν από κανένα στοιχείο και μόνο ζημιά έκαναν στην Ουκρανία». Η ίδια παραδέχτηκε την κατασκευή των ειδήσεων αλλά ήταν λέει «για το καλό της χώρας».

Η φρίκη του πολέμου για τους λαούς είναι ασήκωτη είτε συμβαίνουν τέτοια εγκλήματα είτε όχι. Στην προπαγάνδα όμως του πολέμου η σημασία τους είναι τεράστια.

Εγώ λοιπόν αντιγράφω την είδηση, τις ομολογίες του Ζελένσκι και της Ουκρανικής βουλής ότι όλα αυτά, που μας σέρβιραν τα δυτικά ΜΜΕ (όχι ότι τα ρώσικα είναι καλύτερα) ήταν «κατασκευασμένες ειδήσεις» χωρίς «κανένα στοιχείο» και όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος εκφράζω την αγανάχτηση μου για τον οχετό του ψέματος. Τι κάνει ο τοπικός αδίστακτος μαθητής του Γκαίμπελς; Εξαφανίζει την είδηση (καθαίρεση στη βουλή κλπ), εξαφανίζει ότι αυτά είναι λόγια των ίδιων των Ουκρανών και βγαίνει στα κεραμίδια λέγοντας «είδατε τι λέει ο Μανουσογιάννης;» «Είναι ψέματα τα εγκλήματα στην Μπούκα…. Υπερασπίζεται την Ρωσία και τα εγκλήματά της». Αλήθεια μετά από αυτές τις ελεεινότητας υπάρχει άραγε χαρακτηρισμός που να τον αδικεί; Κανένας. Αύριο εξ άλλου θα κυκλοφορεί στο δρόμο χωρίς ίχνος ντροπής και τσίπας. Ο Γκαίμπελς, η Ντενίσοβα κι αυτός.

Αυτή βέβαια η άθλια επίθεση στο πρόσωπό μου δεν είναι καθόλου άσχετη και με ένα άλλο γεγονός. Λίγες μέρες πριν βγάλαμε στη φόρα το 12χρονο σκάνδαλο του ΧΥΤΑ. Βγήκε στον αέρα όλη την σαπίλα και η διαπλοκή. Η παράγκα στριμώχτηκε για τα καλά. Ο λαλίστατος σε ανάλογα θέματα γκαιμπελίσκος μας δεν έβγαλε τσιμουδιά. Με το χοντροκομμένο και άθλιο face news για την Ουκρανία επιχειρεί και να πάρει ρεβάνς εντυπώσεων, να αλλάξει συζήτηση, να «ανακουφίσει» την παράγκα της διαπλοκής.

Οι Ουκρανοί, έστω με κάποια καθυστέρηση, έδειξαν πως αποσύρουν τα «καμένα» τους χαρτιά. Εδώ επιμένουν στην ανακύκλωση ακόμη και της στάχτης τους.

ΥΓ Ένα «γκουκλάρισμα» στο «Λουντμίλα Ντενίσοβα» θα επιβεβαιώσει στους ενδιαφερόμενους πολλές από τις παραπάνω αλήθειες.  

Η φωτ. από την συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ρώσικη πρεσβεία. Ο γκαιμπελίσκος μας αναίσχυντα γράφει πως από σεβασμό,  δεν άνοιξε πανό. Αλήθεια πόσα ψέματα μπορεί να αραδιάσει σε ένα άρθρο?

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ