ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ανοιχτή επιστολή – Απάντηση στον Ηλία Λουλούδη

0

Κύριε Λουλούδη

Ειλικρινά λυπάμαι γιατί η γνωριμία μας γίνεται μέσα από την απάντηση που χρειάζεται να δώσω στα όσα αναρτήσατε στη σελίδα σας στο facebook, επιδιώκοντας να απαντήσετε στην πρόταση μας για ενότητα στο δήμο Αγίου Βασιλείου,  αναφέροντας επί λέξει  ότι: «το ενωτικό κάλεσμα των 17 στον Αη Βασίλη έχει όραμα τον εκβιασμό του δεύτερου γύρου - με τζατζίκι και ντομάτα».

 

Καταρχήν να σας συστηθώ.

Λέγομαι Αντώνης Παπαδομιχελάκης και στα 63 χρόνια μου, καταγράφονται 39  χρόνια εργάσιμου βίου σε συνεργείο μηχανημάτων, σε λατομεία, στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος και τα 25 από αυτά σαν χειριστής σαρώθρου σε Δήμο. Εκτός των επαγγελματικών σας γνωρίζω επίσης ότι 20 χρόνια ήμουν ενεργό μέλος του ΚΚΕ, διετέλεσα 15 χρόνια μέλος και πρόεδρος της  Ομοσπονδίας συλλόγων επαρχίας Αγίου Βασιλείου, αντιπρόεδρος στην Παγκρήτια Ένωση, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης χειριστών μηχ/των, πρόεδρος και μέλος του συλλόγου Μελαμπιανών Αθήνας και υπήρξα ιδρυτικό μέλος της ΚΕΔΑ όπου και συνεχίζω να μετέχω. Αν δεν γνωρίζετε να σας ενημερώσω ότι η  ΚΕΔΑ είναι η Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς, η οποία πρωτοστάτησε στην ίδρυση του χώρου διαλόγου των συνιστωσών που στην συνέχεια συγκρότησαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλω λοιπόν να ξέρετε κ. Λουλούδη, ότι αισθάνομαι τυχερός που συναντήθηκα και συντάχθηκα με τους υπόλοιπους 16 συντοπίτες μου και ιδιαίτερα με τον Νίκο Καλιτσουνάκη που συμπορευτήκαμε στην διοργάνωση του Διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου για την επαρχία Αγίου Βασιλείου και  αγωνιστήκαμε υπέρ της κοινωνίας του τόπου μας τόσο για το λιμάνι του Νότου, όσο και για την ίδρυση λατομείου στην περιοχή μας.

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να αντικρούσω το προσβλητικό χαρακτηρισμό περί της κίνησης των 17 Αγιοβασιλειωτών, απλώς θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μιλάμε για δημοτικές και όχι για βουλευτικές εκλογές. Και σας το λέω αυτό γιατί η αριστερά που άνηκα και που ανήκω  έχει ως όραμα να ενώνει τους ανθρώπους μέσα από τους μαζικούς φορείς για να πετύχει την ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας και στην προκειμένη περίπτωση των δημοτών μας.

Κλείνοντας δεν θα σας επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς που  κάνατε ότι είμαστε εκβιαστές κ.λ.π.  απλώς σας εύχομαι  να αναγνωρίσετε το λάθος σας, γιατί εκτός από τα αυτοδιοικητικά σας ενδιαφέροντα, είστε και δάσκαλος νέων παιδιών και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός .

Αντώνης Παπαδομιχελάκης

Τηλ.  6974883574

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ