ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η JYSK ανοίγει κατάστημα στο Ρέθυμνο

0

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 9 το πρωί θα ανοίξει τις πόρτες τους το νέο κατάστημα JYSK Ρεθύμνου και η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο με εξαιρετικές προσφορές αποκλειστικά για τα εγκαίνια.

Την παραμονή των εγκαινίων, Τετάρτη 19 Ιουνίου, και ώρες 13:00-17:00, το τμήμα Β2Β της JYSK προσκαλεί τους εταιρικούς πελάτες της στην εκδήλωση που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα του Ρεθύμνου, Ελευθερίου Βενιζέλου & Θερίσου, μία ημέρα πριν τα επίσημα εγκαίνια. Οι εταιρικοί πελάτες που θα επισκεφτούν το κατάστημα εκείνη τη μέρα θα βρουν εξαιρετικές τιμές και mood εγκαινίων και θα συμμετέχουν σε ενημερωτικό event για τα στρώματα και τα προϊόντα ύπνου. Επιπλέον θα υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για επόμενες αγορές κατόπιν συνεννόησης για τους όρους και τις προϋποθέσεις με το τμήμα Β2Β.

Η JYSK (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Τα καταστήματα JYSK διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη για το σπίτι, από έπιπλα σπιτιού και κήπου έως στρώματα, κλινοσκεπάσματα, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα JYSK είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για ανανέωση με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο ενώ το επιχειρηματικό της μοντέλο έχει απόλυτη επιτυχία παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο ότι η JYSK διαθέτει σήμερα πάνω από 3.400 καταστήματα σε 48 χώρες ενώ κατά μέσο όρο δύο νέα καταστήματα JYSK ανοίγουν κάθε εβδομάδα κάπου στον κόσμο. Αυτή την Πέμπτη το επίκεντρο είναι η Κρήτη αφού είναι η σειρά του Ρεθύμνου και της Ιεράπετρας να υποδεχτούν ένα νέο κατάστημα JYSK.

Το νέο κατάστημα της JYSK στο Ρέθυμνο με χώρο πώλησης πάνω από 900 τετραγωνικά βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου και Θερίσου.

Δείτε εδώ τα πάντα για τα εγκαίνια JYSK Ρεθύμνου, το φυλλάδιο και τις αποκλειστικές προσφορές εγκαινίων!

H JYSK εκδίδει και διανέμει ένα νέο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα έτσι ώστε να έχει πάντα μια εξαιρετική προσφορά για όλους τους πελάτες της.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ στην Κρήτη διαθέτει ήδη δύο καταστήματα στα Χανιά και στο Ηράκλειο ενώ την ίδια μέρα με το κατάστημα του Ρεθύμνου θα εγκαινιαστεί και το νέο κατάστημα της JYSK στην Ιεράπετρα. Με τα κατάστημα στο Ρέθυμνο και στην Ιεράπετρα η JYSK φτάνει πλέον τα 59 καταστήματα στην Ελλάδα ενώ διαθέτει και το  ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr.

Το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων JYSK δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της  σε όλη την Ελλάδα να βρουν έπιπλα και είδη για το σπίτι με σκανδιναβικό design και εξαιρετική τιμή χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από την πόλη ή το νομό τους.

Στην JYSK Ελλάδος, το κομμάτι των πωλήσεων που αφορά τον επαγγελματικό εξοπλισμό (B2B) έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Το τμήμα εταιρικών πελατών B2B ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μάιο του 2021 και ήδη αποτελεί σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης καθώς εξυπηρετεί πάνω από 144.000 πελάτες στην Ελλάδα και συμμετέχει στο συνολικό τζίρο της JYSK σε ποσοστό 16.7%. Αυτό οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση από επαγγελματίες, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και άλλες εταιρίες ιδιωτικού ή δημοσίου φορέα, που αναζητούν την καλύτερη λύση σε σχέση ποιότητας και τιμής για την επίπλωση και τον εξοπλισμό των χώρων τους.

Η διεύρυνση της γκάμας προϊόντων και η δημιουργία ειδικών προσφορών και προγραμμάτων για επαγγελματίες τονίζουν την πρόθεση του τμήματος για επέκταση και ισχυρή παρουσία στην αγορά B2B. Το τμήμα εταιρικών πελατών αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες και προσφέρει εξειδικευμένη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σκοπός του τμήματος, προκειμένου να προσφέρει άψογη εμπειρία, είναι να αφουγκράζεται ξεχωριστά τον κάθε πελάτη και να σχεδιάζει μαζί του τα επόμενα βήματα για την επιχείρηση του.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι πιθανό στα άμεσο μέλλον το τμήμα να προβεί σε ενέργειες όπως η ενίσχυση της γκάμας προϊόντων με ειδικές σειρές επίπλων και εξοπλισμού προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επαγγελματιών και η παροχή ειδικών προσφορών και εκπτώσεων μέσω προγραμμάτων πιστότητας, καθώς και ειδικές προσφορές για μεγάλες παραγγελίες. Επιπροσθέτως, στόχος είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών με τη δημιουργία ειδικών ομάδων πωλήσεων και υποστήριξης για επαγγελματίες πελάτες, καθώς και η ανάπτυξη συνεργειών με επαγγελματίες σχεδιαστές και αρχιτέκτονες για τη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων.

Μέλημα του τμήματος είναι να σφραγίζεται κάθε συνεργασία με επιτυχία, για αυτό και οι επαγγελματίες του τμήματος επικεντρώνονται σε όλα τα στάδια μίας παραγγελίας, από την πρώτη επικοινωνία, μέχρι και την παράδοση. Το μυστικό για μία επιτυχημένη συνεργασία είναι πάντα η επικοινωνία!

Με προσφορές έως και 75%, δωρεάν μεταφορικά τις πρώτες τρεις ημέρες για όλο το νομό Ρεθύμνου, δωροκάρτες για τους πρώτους πελάτες, δώρα, μουσική, κεράσματα και άλλες εκπλήξεις τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK στο Ρέθυμνο είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί, τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες πελάτες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ