ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι Σκανδιναβοί ψηφίζουν BIO hotels

0

Το χρυσό και το χάλκινο βραβείο εξασφάλισε το BIOBEACH Boutique Hotel και το Bio Suites Hotel αντίστοιχα στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Σκανδιναβό touroperator Apollo (DertouristikNordic) στο ξενοδοχείο Nautilux στο παραλιακό μέτωπο του Ρεθύμνου, το απόγευμα της Δευτέρας 22 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, η βαθμολογία που συγκέντρωσε το BIOBEACH Boutique Hotel που είναι στην κατηγορία 4*+ είναι 9,6/10 και εξασφάλισε το χρυσό βραβείο ενώ το Bio Suites Hotel που είναι στην κατηγορία 4* έλαβε για δεύτερη χρονιά τη χάλκινη διάκριση συγκεντρώνοντας βαθμολογία 8,7/10.

Τα βραβεία παρέλαβε ιδιαίτερα χαρούμενος  ο εκπρόσωπος της εταιρίας Γιώργος Φραγάκης. Ωστόσο, αξίζει ν αναφερθεί ότι τα βραβεία που απονέμει ο μεγάλος βορειοευρωπαϊκός tour operator Apollo είναι σύμφωνα με τις βαθμολογίες που δίνουν οι ίδιοι οι πελάτες του. 

Όπως είναι γνωστό, οι Σκανδιναβοί επιλέγουν το κλασικό μοντέλο τουρισμού «Ήλιος και θάλασσα», μιας και ο ήλιος υπολείπεται αρκετά στις χώρες τους και είναι λογικό να τον αποζητούν. Έτσι, η Κρήτη πάντα θα αποτελεί ελκυστικό προορισμό γι’ αυτούς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ