ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Βούλα Πατουλίδου από το Ρέθυμνο: «Ίσως είναι καιρός να κάνω το επόμενο βήμα για το καλό του τόπου»

0

Με αφορμή της 3η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής που ξεκίνησε χθες στο Ηράκλειο και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 29 Απριλίου, βρέθηκε και στο Ρέθυμνο, η πρώτη γυναίκα χρυσή Ολυμπιονίκης στην Ελλάδα και υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Βούλα Πατουλίδου.

Η κ. Πατουλίδου αφού συναντήθηκε με στελέχη της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας και φίλους στο καφέ του δημοτικού κήπου, έκανε μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Ρεθύμνου, συνομιλώντας με κόσμο που την υποδέχθηκε εγκάρδια, καθώς η κ.Πατουλίδου έχει χαρίσει στιγμές υπερηφάνειας σε όλους τους Έλληνες.    

Αναφερομένη στην υποψηφιότητά της είπε μεταξύ άλλων: «Ένας δυνατός τρόπος για να μπορέσεις να βοηθήσεις τον τόπο σου είναι να βρεις χρήματα. Και τα χρήματα υπάρχουν σε ένα συγκεκριμένο κουμπαρά που λέγεται Ευρώπη. Άρα στην καρδιά της Ευρώπης εκεί στις Βρυξέλλες, έχεις τη δυνατότητα προτάσεων, επιχειρήσεων, οραμάτων προκειμένου να χρηματοδοτηθούν για να έρθουν εδώ να υλοποιηθούν». Και πρόσθεσε: «Ένας κύκλος μετά από 10 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση ίσως να έχει κλείσει και θέλω να πιστεύω πετυχημένα γιατί μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις με σταυροδοσία που με έφερε πρώτη σε όλη την Ελλάδα, κάτι καλό μάλλον έχω κάνει. Ίσως είναι καιρός να κάνω το επόμενο βήμα για το καλό του τόπου, τουλάχιστον θα το προσπαθήσω»

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ