ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών οι καθαρισμοί των περιαστικών δασών

0

Η δράση έγινε στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την προστασία των περιαστικών δασών ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου. Πραγματοποιήθηκε δε, με αφορμή την πρωτοβουλίαυλοποίησης δράσεων εθελοντικού καθαρισμού δασών σε όλη την Ελλάδα, γνωστή ως«Let'sdoit».

Οι εθελοντές εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ρεθύμνης ενώ το παρών στην δράση έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Ρεθύμνου κ.κ. Στέλιος Σπανουδάκης, Γιώργος Σκορδίλης και Νίκος Προβιάς, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα προστασίας πρασίνου και εθελοντισμού κ. Γιώργος Παπαδόσηφος, η πρώην Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. ΠέπηΜπιρλιράκη, υπηρεσιακοί παράγοντεςτου Δήμου Ρεθύμνης και εκπρόσωποι Κοινοτικών Συμβουλίων οικισμών.

Επίσης συμμετείχαν δόκιμοι της Σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνηςμε τη συνοδεία αξιωματικού τους, στελεχών του 2ου, 4ου και 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρεθύμνου, μαθητών και εκπαιδευτικών του Πειραματικού Λυκείου και του 13ου Δημοτικού σχολείου, μελών του συλλόγου Μικρού και Μεγάλου Μετοχίου και του Δικτύου Εθελοντών Δήμου Ρεθύμνου "ΡΕΘΕΛΟΝΤΩ"καθώς και μεμονωμένων πολιτών που έσπευσαν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ