ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Eddy, ένας ιδιαίτερος συγγραφέας του Ρεθύμνου

0

Ο Eddy De Baere είναι ένας Βέλγος συγγραφέας Φλαμανδικής καταγωγής, τον οποίο η μοίρα έφερε πριν αρκετά χρόνια στο Ρέθυμνο που τον κέρδισε και από τότε ζει εδώ.

Οι μικρές ιστορίες που γράφει είναι ιδιαίτερες, αστείες, σαρκαστικές, πολλές φορές ωμές αλλά και βαθιά συναισθηματικές. Πηγή έμπνευσής του αποτελεί η εμπειρία του ως πρώην ντετέκτιβ στο εγκληματολογικό τμήμα της Βελγικής αστυνομίας αλλά και τα ταξίδια του, οι κατά καιρούς παγκόσμιες κοινωνικές καταστάσεις, οι φιλοσοφικές αναζητήσεις του και τα προσωπικά του βιώματα.

Πρόσφατα εξέδωσε στο Ρέθυμνο και κυκλοφόρησε στα αγγλικά το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο “Funny dirges” (αστεία μοιρολόγια). Πρόκειται για μια συρραφή μικρών ιστοριών με ποικιλία πικάντικων θεμάτων όπως μια ιδιαίτερη συνταγή για μακαρόνια, σπρέυ πιπεριού, σωματικά υγρά, σύνδρομο Αsperger, το μυστηριώδες τατουάζ ενός πτώματος (μια ιστορία που σχετίζεται με το Ρέθυμνο) και πολλά άλλα ευφάνταστα!

Περισσότερα στοιχεία για τον ίδιο και τα βιβλία του μπορεί κάποιος να βρει στην προσωπική του ιστοσελίδα eddydebaere.com.αλλά και να επικοινωνήσει μαζί του.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Eddy, ένας ιδιαίτερος συγγραφέας του Ρεθύμνου

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ