ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων την Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Ατσιπόπουλο

0

Την προηγούμενη Κυριακή, Κυριακή της Ορθοδοξίας, στον ιερό ναό του Αγίου Φανουρίου, τελέστηκε μνημόσυνο υπέρ της μνήμης των πεσόντων.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Βερνάδος Νικόλαος και το κοινοτικό συμβούλιο, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κ. Σπιθουράκης Μιχαήλ και το Δ.Σ. του συλλόγου, ο  αντιδήμαρχος Νικηφόρου Φωκά κ. Λελεδάκης Δημήτριος , οι δημοτικοί σύμβουλοι Σαμψών Στυλιανός, Λιανδρή Χαρά, Παπατζανή Πόπη , ο τέως πρόεδρος του χωριού μας κ. Παπαλεξάκης Αλέξανδρος και πολλοί κάτοικοι του χωριού.

Ακολούθησε ομιλία από την κοινοτική σύμβουλο κα Αγγελιδάκη Δέσποινα, η οποία μεταξύ των άλλων τόνισε την αξία της αυτοθυσίας τους  για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Η κοινότητα και ο πολιτιστικός σύλλογος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Επιπλέον τη Γιαννούλη Ειρήνη, το Γιαννούλη Μιχάλη, το Δημητρόπουλο Αλέξιο και τη Δημητροπούλου Βασιλεία και τους μικρούς, Σπιθουράκη Μάνο και Παπαδογιαννάκη Ιωάννη οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση  με την παρουσία τους φορώντας κρητικές παραδοσιακές φορεσιές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ