ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρεσιτάλ πιάνου από τους μαθητές της Ελευθερίας Μιχάλα

0

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν, οι μαθητές της σχολής της Ελευθερίας Μιχάλα, σε όσους παρακολούθησαν το ρεσιτάλ πιάνου που έδωσαν στην αίθουσα «Παντελής Πρεβελάκης» στο Ωδείο Ρεθύμνου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (11/2).

Στην όμορφη και γεμάτη μουσική βραδιά συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 6 ως 18 ετών που έπαιξαν στο πιάνο ελληνικά τραγούδια και κλασικά έργα κορυφαίων συνθετών όπως Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπάχ, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Καρλ Τσάρνυ, Κλεμέντι και άλλων. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος, ο βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ κ. Μανώλης Χνάρης, η Αντιδήμαρχος κα. Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αιδεσιμολ.  Πρωτ. Νικόλαος Νικηφόρος και ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Θεολόγος Παπαλεβυζάκης.

Η κα Μιχάλα ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τους γονείς των παιδιών αναφέροντας:  «Ευχαριστώ όλους τους γονείς των παιδιών για την αμέριστη κατανόηση και υπομονή που έκαναν ούτως ώστε να προετοιμαστούν καταλλήλως για την συναυλία. Όπως επίσης για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ