Ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους για τους τρεις εξ αυτών, αφέθηκαν οι τέσσερις νεαροί που κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος 47χρονου φιλάθλου του ΟΦΗ, έξω από το σπίτι του στο Ρέθυμνο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2026.
Η απολογία τους αποδείχθηκε πολύωρη διαδικασία και σύμφωνα με πληροφορίες οι 3 αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους δύο φορές τον μήνα. Στον τέταρτο δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.
Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, οι τέσσερις νεαροί, αργά τη νύχτα της 22ης Οκτωβρίου, επιτέθηκαν στον 47χρονο φίλαθλο, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του στο Ρέθυμνο μετά τον αγώνα ΟΦΗ - Μπάγερ Λεβερκούζεν που είχε διεξαχθεί στο Ηράκλειο.
Οι νεαροί άνδρες φορώντας κράνη επιτέθηκαν στον 47χρονο τον οποίο άρχισαν να χτυπούν. Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, που βρισκόταν συμπτωματικά στο σημείο, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει τον 47χρονο απωθώντας τα νεαρά άτομα. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να προστατέψει το θύμα της επίθεσης, ο αστυνομικός δέχθηκε χτυπήματα από τους θύτες.
Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τους δράστες και τους ακινητοποίησαν λίγο πριν την έξοδο προς τον ΒΟΑΚ.
Υπενθυμίζεται πως οι νεαροί κατηγορούνται για παραβίαση του αθλητικού νόμου, ληστεία και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
cretalive.gr
