ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εξελέγη η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή

0

Η Μαίρη Λιονή εξελέγη με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος επικράτησε με διαφορά, συγκεντρώνοντας περίπου το 78% των ψήφων. Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου έλαβε συνολικά 111 ψήφους. 

Αμέσως μετά την εκλογή της η Μαίρη Λιονή δήλωσε: "Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας πραγματοποίησε σήμερα στην Αθήνα Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την εκλογή μελών Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου. Στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν πάνω από 300 εκλέκτορες από όλη τη χώρα. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμένα που με εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοί μου και μέσα από την ψήφο τους με εξέλεξαν να συμμετέχω στο Διοικητικό Σύμβούλιο της ΕΝΠΕ για μία ακόμα φορά"!

Από την Κρήτη ως εκλέκτορες συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι 11 αντιπεριφερειάρχες και 8 περιφερειακοί σύμβουλοι.

Από την Π.Ε. Ρεθύμνου,  συμμετείχαν η χωρική αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Βάμβουκας, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Σαρρής, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Μανουσάκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ