ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο Μυλοπόταμο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελος Τουρνάς

0

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μέτρων πολιτικής προστασίας και της ανάπτυξης αποτελεσματικών στρατηγικών για την πρόληψη και την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της τρέχουσας κλιματικής κρίσης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ευάγγελος Τουρνάς, πραγματοποίησε επίσκεψη στα  πυροσβεστικά κλιμάκια της περιοχής του Μυλοποτάμου.

Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου, κ. Γεώργιος Κλάδος τόνισε στον υφυπουργό την ανάγκη διατήρησης και περαιτέρω στελέχωσης των τμημάτων με εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, κάτι που θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης των εκάστοτε καταστάσεων.

Από την πλευρά του Υφυπουργός απαντώντας στα ερωτήματα έκανε γνωστό σε όλους ότι γίνεται προσπάθεια για ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος με προσωπικό και εναέρια μέσα, καθιστώντας την προσπάθεια αυτή κρίσιμο στοιχείο της συνολικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση και την πρόληψη καταστροφών.

Τον Υφυπουργό συνόδευσε ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ρουμελιώτης Νικόλαος, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης Υποστράτηγος Γεώργιος Τσικαλάς, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Αρχιπύραρχος Σελινιωτάκης Μιχαήλ , ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ρεθύμνου πύραρχος Θεοδοσίου Κωνσταντίνος, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ρεθύμνου αντιπύραρχος Τζανιδάκης Νικόλαος, ο Διοικητής Πυροσβεστικού κλιμακίου Περάματος ανθυπυραγός , Οικονομάκης Κωνσταντίνος και ο Διοικητής Πυροσβεστικού κλιμακίου Γαράζου, Παλιεράκης Ηλίας.     

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ