ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Τ/Σ ALPHA και οι συντελεστές της σειράς "ΣΑΣΜΟΣ" ευχαριστούν το Δήμο και τους Ρεθεμνιώτες για την υποστήριξη και τη θερμή φιλοξενία

0

Με μια ιδιαιτέρως θερμή επιστολή προς τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Πέπη Μπιρλιράκη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Τ/Σ Alpha κ. Μανώλης Δραϊνάκης,  ευχαριστεί για την τιμητική πρωτοβουλία του Δήμου Ρεθύμνης να βραβεύσει τους συντελεστές της δημοφιλούς σειράς « ΣΑΣΜΟΣ».

Όπως τονίζει, μεταξύ άλλων,  ο κ. Δραϊνάκης, « …η αναγνώριση της συνεισφοράς του «Σασμού» στο να γνωρίσει ο απανταχού Έλληνας τηλεθεατής βαθύτερα και εντονότερα την κρητική ψυχή, από την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου και δη από τον θεσμικό εκφραστή αυτής, τον Δήμαρχο της, μας κάνει ειλικρινά υπερήφανους …Ιδιαίτερες θερμές ευχαριστίες και για την Κρητική, με όλη τη σημασία της λέξης, Φιλοξενία και για την πολύτιμη αρωγή του Δήμου αλλά και δική σας προσωπικά (Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε) για τι ανάγκες της παραγωγής που ταξίδεψε στο Ρέθυμνο..».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ