ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ουσιαστικό διάλογο με τους κατοίκους του Αμαρίου συνεχίζει η ο υποψήφιος δήμαρχος Μενέλαος Φραγκιουδάκης

0

Η τρίτη και τέταρτη ημέρα περιοδειών της παράταξης «Αμάρι - Ανανέωση – Αλλαγή» σηματοδότησαν μια ακόμα επιτυχημένη στάση στην προεκλογική πορεία της.

Οι υποψήφιοι, μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Μενέλαο Φραγκιουδάκη, επισκέφθηκαν τα χωριά Μέρωνας, Ελένες, Μεσονήσια, Γουργούθους, Γερακάρι και Γέννα, Αγία Φωτεινή, Θρόνος, Κλεισίδι, Οψιγιάς και Μοναστηράκι.

Σε αυτές τις συναντήσεις, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με τους υποψηφίους και να εκφράσουν τις απόψεις, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους για το μέλλον της περιοχής τους.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, η παράταξη παρουσίασε τα βασικά σημεία του εκλογικού προγράμματός της, ενισχύοντας την δέσμευσή της για μια ανοιχτή, διαφανή και συμμετοχική διακυβέρνηση.

Εξάλλου, οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις των κατοίκων συνεισφέρουν στον πλούτο του δημόσιου διαλόγου και βοηθούν στον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής δημοτικής πολιτικής. Επιπλέον, η ενεργή συμμετοχή των πολιτών αποτελεί τον πυρήνα της δημοκρατίας και η παράταξη προάγει αυτήν την αρχή, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή του κοινού στη διαμόρφωση των τοπικών αποφάσεων.

Οι περιοδείες συνεχίζονται με στόχο να ενισχύσουν τον διάλογο ανάμεσα στη δημοτική αρχή και τους πολίτες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο Αμαρίου και όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Επόμενες επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν:

ΤΡΙΤΗ 3/10/2023

17:10  ΑΦΡΑΤΕΣ 

17:30  ΒΥΖΑΡΙ

18:15  ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΣ 

19:15  ΠΛΑΤΑΝΙΑ

20:00  ΒΙΣΤΑΓΗ

20:45  ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ

 

ΠΕΜΠΤΗ  05/10/2023

17:30  ΠΑΤΣΟΣ 

18:15  ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ

19:00 ΒΟΛΙΩΝΕΣ

20:00 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ 

 

Η Κεντρική Ομιλία της παράταξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 06/10/2023, ώρα 19:30μ.μ., στο χώρο του «Κτήμα Πάνακρον».

«Αυτές οι επισκέψεις αποτελούν μια ευκαιρία να ακούσουμε τις απόψεις και τις ανησυχίες των κατοίκων και να εργαστούμε μαζί για έναν καλύτερο δήμο Αμαρίου. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την τοπική κοινότητα και να προωθήσουμε τις αλλαγές που απαιτούνται για το καλό όλων. Σας προσκαλούμε να μας συναντήσετε κατά τη διάρκεια των περιοδειών μας και να συμμετάσχετε στην κοινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον», ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρίου κ. Μενέλαος Φραγκιουδάκης.

 

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ