ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ενίσχυσε με 13 αντλίες την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λάρισας για την αποκατάσταση των καταστροφών από τις πλημμύρες

0

Με σκοπό την συνδρομή στις προσπάθειες αποκατάστασης των καταστροφών από την πρωτοφανή θεομηνία, που έπληξε την Θεσσαλία, η Περιφερειακή Ενότητα  Ρεθύμνης  προσέφερε στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λάρισας 13 αντλίες, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την άντληση υδάτων από  πλημμυρισμένα σπίτια.  Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ακόμα αντλίες προσέφερε ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνου. Τις αντλίες παρέλαβε ο Διοικητής ΔΠΥΝ Λάρισας κ. Κίτσιος Λάμπρος, ο οποίος διετέλεσε Διοικητής της ΔΠΥΝ Ρεθύμνου πριν από 2 χρόνια.

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαρία  Λιονή δήλωσε σχετικά: "Βρισκόμαστε με κάθε δυνατό τρόπο στο πλάι των συνανθρώπων μας στην Θεσσαλία.  Ο  Διοικητής της Πυροσβεστικής στην Λάρισα, κ. Κίτσιος, με τον οποίο είχαμε στενή συνεργασία αφού υπηρέτησε ως Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, ζήτησε τη συνδρομή μας προκειμένου η  Πυροσβεστική Υπηρεσία να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της.

 Θεωρήσαμε ηθική μας υποχρέωση και καθήκον  ως προς τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάστηκαν με τον πιο σφοδρό τρόπο στη Θεσσαλία, αλλά και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που ήρθε αντιμέτωπο με ένα πολύ απαιτητικό έργο ως προς την διάσωση ανθρώπων και περιουσιών, να ανταποκριθούμε χωρίς δεύτερη σκέψη και καθυστέρηση.  Στο πλαίσιο αυτό αποστείλαμε 13 αντλίες άντλησης υδάτων, ιδιοκτησίας της ΠΕ Ρεθύμνης, προκειμένου να ενισχύσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Λάρισα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι δρομολογείται δε αντίστοιχή προμήθεια για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ