ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνεργασία Επικεφαλής κ. Γιώργη Μαρινάκη/Δημάρχου Ρεθύμνης και στελεχών "Νέας Αντίληψης" με εργαζόμενους και Μέλη των ΚΑΠΗ Δ.Ρ

0

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την μέριμνα που όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει στην πράξη με τις πολιτικές του ο Δήμος Ρεθύμνης, τέθηκε επί τάπητος στο πλαίσιο του προεκλογικού διαλόγου που διεξάγει η παράταξη «Νέα Αντίληψη».
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης ως επικεφαλής του συνδυασμού, μαζί με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και Συμβούλους Κοινοτήτων της «Νέας Αντίληψης» επισκέφτηκαν στο πλαίσιο του προεκλογικού διαλόγου τα ΚΑΠΗ του Μασταμπά, των Μισρίρων καθώς επίσης το Κεντρικό ΚΑΠΗ στην οδό Μοάτσου καθώς και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του δήμου μας.
Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για την λειτουργία των δομών αυτών και επισήμαναν το σπουδαίο έργο, το οποίο υλοποιείται από τις μονάδες κοινωνικής φροντίδας του Δήμου Ρεθύμνης.
Υπενθυμίζεται, ότι Οι δημοτικές μας δομές στηρίζουν καθημερινά 2850 ηλικιωμένους συμπολίτες μας μέσα από τα 5 ΚΑΠΗ, τα 6 Προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι αλλά και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), που είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο της Κρήτης, μετά την πρόσφατη επέκταση της δυναμικότητας του.
Επίσης,  καθημερινά προσφέρονται γεύματα σε 220 συμπολίτες μας, ενώ το Κοινωνικό Παντοπωλείο τροφοδοτεί 691 οικογένειες σε σταθερή μηνιαία βάση.
Μεταξύ άλλων, με αφορμή τις επισκέψεις του στις συγκεκριμένες δομές, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αντίληψη», Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι «Στο Ρέθυμνο έχουμε πετύχει εδώ και χρόνια να προχωράμε όλοι μαζί μπροστά. Ιδίως τα χρόνια που πέρασαν με την πρωτόγνωρη δοκιμασία της πανδημίας έπρεπε να αναζητήσουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε άμεσες δράσεις για την στήριξη των συνανθρώπων μας. Το έργο που όλοι μαζί πετύχαμε αποτελεί για κάθε Ρεθυμνιώτη τη δύναμη του συλλογικού «μαζί» και παρακαταθήκη για όσα μπορούμε να χτίσουμε».
Τέλος γίνεται γνωστό, ότι την προσεχή Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 ο κ. Μαρινάκης και τα στελέχη της «Νέας Αντίληψης» θα επισκεφθούν το ΚΑΠΗ της Καλλιθέας ενώ την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 το ΚΑΠΗ του Τσεσμέ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ