ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσκεψη στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου πραγματοποίησε η Ειρήνη Κουτσαλεδάκη

0

Στο πλαίσιο των προεκλογικών συναντήσεων του συνδυασμού «Μαζί για την Αλλαγή», πραγματοποιήθηκε συνάντηση της επικεφαλής κ. Ειρήνης Κουτσαλεδάκη και υποψηφίων με την Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ο διοικητής κ. Λεύτερης Μαρκάκης ενημέρωσε τον συνδυασμό για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Νοσοκομείο και τις προτεραιότητες που έχει θέσει η διοίκηση για το μέλλον. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον τομέα της δημιουργίας της νέας πτέρυγας  αλλά και της ενεργειακής αναβάθμισης του σημερινού  κτηρίου, στο χρονοδιάγραμμα που χρειάζεται να ακολουθηθεί αλλά και για τα πολλαπλά οφέλη που δημιουργούνται από τα συγκεκριμένα έργα.

Σε συνέχεια της παραπάνω συζήτησης, αναλύθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα στελέχωσης που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο κι που χρειάζεται ν καλυφθούν άμεσα ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες. Στην εν λόγω επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης, μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ρεθύμνου, οι οποίοι προχώρησαν σε μια εκτενή περιγραφή των όσων δυσκολεύουν το έργο του προσωπικού, θέτοντας στο επίκεντρο την σημαντικότητα εύρεσης άμεσων λύσεων.

Ακολουθεί αναλυτική δήλωση της κ. Κουτσαλεδάκη μετά το πέρας της συνάντησης:

«Για αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου αλλά και το ιατρικό προσωπικό για την συνεισφορά τους στον τομέα της υγείας. Σε δύσκολους καιρούς, κράτησαν την εξυπηρέτηση των πολιτών στο δυνατότερο επίπεδο και αυτό δεν είναι λίγο. Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς την συνολική προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, για να παρέχουν την φροντίδα και την προσοχή που αρμόζει σε κάθε έναν  ασθενή. Από την δική μας πλευρά, θέτουμε ξεκάθαρα ως προτεραιότητα, ο Δήμος να βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή παράλληλα με την Διοίκηση, με στόχο την επίτευξη ακόμη περισσότερων στόχων, έχοντας πάντοτε στο μυαλό μας τον συνάνθρωπο και τις ανάγκες του.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ