ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Περιοδεία Παντελή Μουρτζανού στις κοινότητες Βρυσών και Άνω Μέρους

0

Διαδοχικές επισκέψεις στις κοινότητες Βρυσών και Άνω Μέρους, πραγματοποίησε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «ΑΜΑΡΙ Νέα Πορεία», ο Δήμαρχος Αμαρίου και εκ νέου υποψήφιος κ. Παντελής Μουρτζανός.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουρτζανός βρέθηκε στο Καρδάκι, τις Βρύσες, τις Δρυγιές, το Χορδάκι και το Άνω Μέρος, συνομιλώντας με τους δημότες και ενημερώνοντας τους συνοπτικά για τα πεπραγμένα, το σχεδιασμό, αλλά και τις προτεραιότητες της παράταξης του για την επόμενη πενταετία.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «μέσα από μια έντυπη έκδοση, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλους και η οποία παρουσιάστηκε, επίσημα, στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού μας την περασμένη Κυριακή, παραθέτουμε στους Αμαριώτες, αναλυτικά και τεκμηριωμένα, τον προγραμματισμό και τις προτεραιότητες μας πάνω σε μια σειρά από άξονες που σχετίζονται με τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας. Παρεμβάσεις και έργα, που απαντούν στις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινωνία και σχετίζονται με την αναβάθμιση της δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, τις παρεχόμενες υπηρεσίες ύδρευσης – άρδευσης – αποχέτευσης, την εκπαίδευση και τις σχολικές υποδομές, την αναβάθμιση και δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών, τη δημιουργία σύγχρονων προδιαγραφών παιδικών χαρών, την ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος του τόπου μας και την ορθολογική προώθηση του ως τουριστικό προορισμό, την υλοποίηση παρεμβάσεων ηλεκτροφωτισμού και εξοικονόμησης ενέργειας, τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας και κοινωνικής μέριμνας και πολλά ακόμα»

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, ο κ. Μουρτζανός, αναμενεται να βρεθεί στις 18:00 στις Κουρούτες, στις 19:00 στο Αποδούλου και στις 20:00 στη Νίθαυρη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ