ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ενισχύει με έναν απινιδωτή τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Τμήματος Ρεθύμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

0

Στo πλαίσιo ενίσχυσης των πιστοποιημένων στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας, που δραστηριοποιούνται εντός των της Π.Ε. Ρεθύμνης,  η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Λιονή Μαρία παρέδωσε σήμερα για χρήση στους Εθελοντές Σαμαρείτες του Τμήματος Ρεθύμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έναν απινιδωτή και τα παρελκόμενά του προς ενίσχυση του έργου τους. Οι Εθελοντές Σαμαρείτες είναι πανταχού παρόντες, καλύπτοντας υγειονομικά κάθε εκδήλωση, έτοιμοι να επέμβουν και να παράσχουν Α’ βοήθειες στους συμπολίτες μας.

Ο απινιδωτής είναι μια συσκευή που μπορεί να επαναφέρει στην ζωή κάποιον που έχει υποστεί καρδιακή ανακοπή, και ως εκ τούτου, η παράδοση μιας τέτοιας συσκευής στους Σαμαρείτες είναι πολύτιμο βοήθημα για το έργο τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Λιονή δήλωσε σχετικά:

 « Παραδίδουμε το παραπάνω υλικό στους Εθελοντές Σαμαρείτες του τμήματος Ρεθύμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ως έμπρακτη αναγνώριση της συνεισφοράς τους στους πολίτες του Ρεθύμνου. Αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι Εθελοντές Σαμαρείτες τόσο  στην προστασία του Ρεθύμνου  από φυσικές καταστροφές,  όσο και στην υγειονομική κάλυψη πάσης φύσεως εκδηλώσεων στην περιοχή μας. Ευχαριστούμε  τους συμπολίτες μας,  Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού,  που με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Ρεθύμνου. Η Π.Ε. Ρεθύμνης θα συνεχίσει να ενισχύει όσο μπορεί τις πιστοποιημένες εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας του Ρεθύμνου και στο μέλλον, καθώς η συνδρομή τους είναι πολύτιμη και ζωτικής  σημασίας για τον τόπο  μας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ