ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Έφτασε η κακοκαιρία στην Κρήτη - Μεγάλες ποσότητες νερού σε μικρό διάστημα στα βόρεια του Νησιού

0
Ρεθυμνο τουριστες βροχη

Αποτέλεσμα της απότομης μεταβολής του καιρού και της έντονης βροχόπτωσης ήταν να βρεθούν αρκετοί επισκέπτες χωρίς ομπρέλες καθώς και προβλήματα κυρίως στη παλιά πόλη όπου τα νερά δεν έβρισκαν διέξοδο διαφυγής. Κάποιοι θαραλέοι παρέμειναν στη παραλία πράγμα επικίνδυνο καθώς δεν έλειψαν οι κεραυνοί όπως και τα νερά απο τα φρεάτια που καταλήγουν στη θάλασσα. 

Πρόγνωση Κυριακή 10 Ιουλίου


Στα ανατολικά και τα νότια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και, τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, σποραδικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι οι βροχές θα περιοριστούν στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του Αιγαίου θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

 

Φωτογραφίες: Γιώργος Κατάκης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ