ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκδρομή κατηχητικού σχολείου της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πόλεως Ρεθύμνης

0

Μια πολύ όμορφη πνευματική εμπειρία ζήσαμε την Κυριακή 15 Μαΐου οι μαθητές, γονείς και φίλοι του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της πόλεώς  μας με την επίσκεψή μας στην Ιερά Μονή Καλυβιανής στη Μεσσαρά.

   Οι  πανέμορφοι χώροι της Μονής μάς φιλοξένησαν για δύο ώρες. Ο π. Αντώνιος μάς καλοδέχτηκε σε αυτούς και μας πρόσφερε πολλά και  ωφέλιμα για την ψυχή μας λόγια αγάπης, σχετικά με την καθημερινή μας οικογενειακή ζωή, την αγιοπνευματική μας παράδοση, αλλά και την εν Χριστώ ζωή μας κοντά στην Εκκλησία. Στη συνέχεια αδελφές της Μονής μάς μοίρασαν εικόνες και προσκυνήσαμε στον τάφο της Οσίας Γερόντισσας Γαλακτίας,  που βρίσκεται στο Κοιμητήριο της Μονής.

   Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού και πήγαμε για φαγητό στον Κόκκινο Πύργο. Επιστρέφοντας κάναμε μια ολιγόλεπτη στάση στο Σπήλι για καφέ και παγωτό.

  Τα παιδιά διασκεδάσανε πολύ και εμείς μαζί τους. Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, μάς έλεγαν ανέκδοτα ασταμάτητα και εμείς τους υποσχεθήκαμε ότι όσα δεν προλάβαμε να ακούσουμε, θα μας τα πουν στην επόμενη εκδρομή που θα οργανώσουμε.

   Βοήθειά μας να είναι η Παναγία μας και όλοι οι Άγιοι που προσκυνήσαμε. Με το καλό να βρισκόμαστε και πάλι σε τέτοια όμορφα και ψυχωφελή προσκυνήματα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ