ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δημόσιο ευχαριστώ και έπαινος για την προσφορά του Μανούσου Κλάδου από τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινο

0

Ο Μανούσος Κλάδος που παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους την περασμένη Τετάρτη, χαρακτηρίζεται από τον δήμαρχο ως στενός φίλος και συνεργάτης και για τους λόγους αυτούς ο κ. Κόκκινος ανακοίνωσε τα εξής: 

"Ως Δήμαρχος του Δήμου Μυλοποτάμου αλλά και ως άνθρωπος, τα συναισθήματά μου και η εκτίμησή μου για τον Μανούσο Κλάδο , τον φίλο και ένα από τους στενότερους συνεργάτες μου τα τελευταία 20 χρόνια, είναι στον ίδιο γνωστά.
Αισθάνομαι , όμως, την ανάγκη να τον ευχαριστήσω, δημόσια, αφού αποφάσισε να παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μυλοποτάμου, για την συνολική του προσφορά στην Δημοτική μας παράταξη, στο Δήμο και στο Μυλοπόταμο.

Όλα αυτά τα χρόνια που συμπορευτήκαμε υπηρέτησε τον τόπο μας από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου επί 20 χρόνια, του υπεύθυνου Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου μας, του Προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού Τουρισμού & Νέας Γενιάς “ Ο Αυλοπόταμος” και του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας.

Έθεσε τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τον χρόνο του στην υπηρεσία του Δήμου και των Δημοτών , ανεβάζοντας πολλά σκαλοπάτια τον Πολιτισμό και τη λειτουργία των παλαιών και νέων εκπαιδευτικών δομών που δημιουργήσαμε στην περιοχή μας.
Η Δημοτική Αρχή αλλά και οι συνεργάτες του και όλοι οι Δημότες γνωρίζουμε ότι , η παραίτησή του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον Μυλοπόταμο.

Τον ευχαριστούμε όλοι για την προσφορά του και ιδιαιτέρως εγώ , που επί 20 χρόνια με τίμησε με την φιλία και την εμπιστοσύνη του όχι μόνο στις εκλογές αλλά 365 ημέρες το χρόνο, δίνοντας, καθημερινά, τον καλύτερό του εαυτό για το καλό και την πρόοδο του Μυλοποτάμου.
Του εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι αποφασίσει να κάνει στη ζωή του.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου
Δημήτρης Κόκκινος"

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ