ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου: Απάντηση στις ανυπόστατες καταγγελίες της φοιτητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο

0

Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε ότι η φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ που δραστηριοποιείται στο χώρο του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο προέβη σε μια ανυπόστατη καταγγελία αναφορικά με επεισόδιο που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου.

Επικαλούμενη εικασίες, η εν λόγω φοιτητική παράταξη καταλογίζει ψευδώς τη ρίψη αυγού προς τον γραμματέα της σε μέλος της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου. Στην ίδια κατεύθυνση, επικαλείται ψευδείς ισχυρισμούς περί τραμπουκισμών κατά τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών από μέλη της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου.

Οι πρακτικές και οι τακτικισμοί της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι πλέον γνωστές. Επικαλούμενοι εικασίες και φαντάσματα και διαρρέοντας στον τύπο ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες δυστυχώς αναπαράγονται χωρίς τον παραμικρό έλεγχο, επιδιώκουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη και εντυπώσεις πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα.

Δυστυχώς για αυτούς, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου είναι γνωστά στην πόλη μας και ουδεμία σχέση έχουν με τα παραπάνω φαινόμενα. Καλούμε λοιπόν την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχτεί την ήττα της στο σύνολο των φοιτητικών συλλόγων του Ρεθύμνου αφήνοντας στην άκρη τις οπορτουνιστικές τακτικές προκειμένου να κερδίσει δύο παραπάνω λεπτά δημοσιότητας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ