ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήριο Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Ρεθύμνης

0

Η Αλληλεγγύη στο Ρέθυμνο υποστηρίζεται με ανιδιοτέλεια, εκπορεύεται με διακριτικότητα,   εκφράζεται μέσα από ποικιλία ιδεών και αποτυπώνεται σε πράξεις κοινωνικής προσφοράς.

Σε αυτό το πνεύμα εντάχθηκε η πρόσφατη πρωτοβουλία των οικογενειών Τσουρλάκη και Μπιρλιράκη,  ιδιοκτητών των  ξενοδοχειακών μονάδων του Ρεθύμνου THEARTEMIS PALACE, IDEON HOTEL & ATRIUM AMBIANCE HOTEL, να εκποιήσουν έπιπλα και φωτιστικά των επιχειρήσεων τους που δεν χρησιμοποιούν πλέον και να διαθέσουν τα έσοδα στο Κέντρο Συμβουλευτικής  Γυναικών Δήμου Ρεθύμνης.

Πράγματι , μετά την ολοκλήρωση του bazaar, προσέφεραν ένα σημαντικό ποσό με τη μορφή δωροεπιταγών για την αγορά ειδών  πρώτης ανάγκης (από Σούπερ Μάρκετ), οι οποίες θα διατεθούν  σε γυναίκες που δέχονται τις υπηρεσίες  Κέντρου Συμβουλευτικής. 

Ο Δήμος  Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία με αρμόδια την Αντιδήμαρχο Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα και το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δ.Ρ., ευχαριστούν θερμά τις Οικογένειες Τσουρλάκη και Μπιρλιράκη για τη γενναιόδωρη δωρεά τους η οποία συνιστά επιβεβαίωση της κοινωνικής  τους ευαισθησίας, του αλτρουϊσμού και του ανθρωπιστικού προσανατολισμού της επιτυχημένης επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Οι πρωτοβουλίες που λαμβάνουν συχνά οι ιδιοκτήτες των εν λόγω επιχειρήσεων με επίκεντρο την ανακούφιση πασχόντων συμπολιτών, είναι αξιομίμητες και συνιστούν παράδειγμα ευπρέπειας και αγάπης για το Ρέθυμνο και τους ανθρώπους του. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ