ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην 9η Γιορτή Κρητικής Διατροφής το Επιμελητήριο Ρεθύμνης

0

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους έως και τη Δευτέρα, 30 Μαΐου
Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της διατροφής και χειροτεχνίας να συμμετάσχουν με δικό τους περίπτερο στην 9η  "Γιορτή Κρητικής Διατροφής" που διοργανώνεται φέτος,  μετά από διακοπή δύο ετών λόγω της πανδημίας,   από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης.

Η "Γιορτή Κρητικής Διατροφής" θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 1 - 7 Ιουλίου 2022, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης. Η διοργάνωση της Γιορτής Κρητικής Διατροφής εντάσσεται στην προσπάθεια προβολής και ανάδειξης των τοπικών ποιοτικών προϊόντων με απώτερο στόχο την καθιέρωσή τους στην προτίμηση των καταναλωτών ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών, αποτελώντας αναπτυξιακό εργαλείο για όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Αποτελεί επίσης μια μοναδική ευκαιρία για την αντιπροσωπευτική παρουσία της τοπικής μας παραγωγής και αξιοποίησης των δυνατοτήτων για εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του Ρεθύμνου .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους  μέσω email στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης ( [email protected] ), έως και τη Δευτέρα, 30 Μαΐου  2022.

Δεδομένου του περιορισμένου αριθμού περιπτέρων, η αξιολόγηση των αιτήσεων συμμετοχής θα βασιστεί στην ημερομηνία υποβολής της αίτησης αλλά κυρίως στην συνάφεια των προς προβολή προϊόντων με το χαρακτήρα της Γιορτής και την εντοπιότητα των επιχειρήσεων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής που θα παραληφθούν μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δεν θα ληφθούν υπόψη της επιτροπής διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αρμόδιος κ. Θοδωρής Τσαούλης, τηλ: 28310-57330.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ