ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο Ρέθυμνο ο Αλέξης Τσίπρας - Μήνυμα πολιτικής αλλαγής προς τους πολίτες

0

O αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πριν αναχωρήσει για την Επισκοπή Ρεθύμνου, όπου θα μιλήσεις σε πολιτική εκδήλωση, έκανε μια σύντομη βόλτα στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Από τα Χανιά που βρέθηκε νωρίτερα την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής, υποστηρίζοντας, ότι «Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή για τον τόπο. Τούτες τις δύσκολες εποχές που χρειάζεται κοινωνική προστασία, στήριξη, έχουμε μια κυβέρνηση που συνεχίζει το μεγάλο φαγοπότι εφορμώντας στον δημόσιο πλούτο, όπως ακριβώς έκαναν όταν χρεοκόπησαν τον τόπο, και ξαναπιάσαν το νήμα απ' το 2015»

Θέτοντας και πάλι ζήτημα άμεσης προσφυγής στις κάλπες ο Αλέξης Τσίπρας, αιτιολόγησε την θέση του λέγοντας, ότι «πάνω που βγάλαμε το κεφάλι έξω απ' το νερό αφήνοντας το χρέος ρυθμισμένο, τα δημόσια ταμεία ισχυρά, τη χώρα έξω απ' τα μνημόνια, ξανάρθανε να ξεκινήσουν το μεγάλο φαγοπότι του δημόσιου πλούτου με τα γαλάζια golden boys, με τις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας που σήμερα τις πληρώνει ο Έλληνας πολίτης και καταναλωτής».

Επισήμανε επίσης, ότι «το ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή είναι πια κοινώς αποδεκτό. Ακόμα και χτες, στο συνέδριο της ΝΔ, τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έστειλαν αυτό το μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη». Το θέμα είναι, όπως ανέφερε, «ότι όσο γρηγορότερα υπάρξει πολιτική αλλαγή τόσο το καλύτερο για τον τόπο, γιατί κάθε μέρα που περνάει οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι και επιβαρύνεται ο δημόσιος προϋπολογισμός».

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε όλους τους πολίτες να δώσουν αυτό το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, και τους κάλεσε την ερχόμενη Κυριακή να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δίνοντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής και «Για να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα, ελπίδα στον τόπο με μια προοδευτική κυβέρνηση», όπως τόνισε. 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ